Connect with us

ΑΣ

Μπήκε στην τετράδα ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν την πορεία τους με στόχο το βάθρο οι παίδες του ΠΑΟΚ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μπήκε στην τετράδα ο ΠΑΟΚ

Στο κατάμεστο κλειστό της Έδεσσας ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αερωπού με 17-14 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την πρώτη τετράδα που του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα από τα τρία μετάλλια της διοργάνωσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του Δημήτρη Μπαμπατζανίδη και πρώτο σκόρερ τον Βασίλη Γιορανίδη, ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και το κράτησε μέχρι τέλους παίρνοντας έτσι τη δεύτερη θέση του Β’ ομίλου

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαλανδρής 2, Μαυρουλοσηφάκης, Βελισσαρίου, Σαχίνης 2, Τεληκώστογλου Στ. 2, Νατσιόπουλος 1, Λαμπούδης, Κυριακίδης 4, Κοντούδης, Γιορανίδης 6, Παπαγιώτας, Καρυπίδης, Τεληκώστογλου Μ., Ζερβίδης.

Η βαθμολογία της πρώτης φάσης

Α Όμιλος: ΑΕΚ 6, Φίλιππος Βέροιας 4, ΑΕΣΧ Πυλαίας 2, Άρης Νίκαιας 0.
Β’ Όμιλος: Δουκας 6, ΠΑΟΚ 3, Αερωπός Έδεσσας 2, Προσοτσάνη 1

Η βαθμολογία στις θέσεις 1-4: ΑΕΚ 2, Δούκας 2, Φίλιππος 0, ΠΑΟΚ 0

Η βαθμολογία στις θέσεις 5-8: Πυλαία 2, Αερωπός 2, Προσοτσάνη 0, Άρης Νίκαιας 0

Σάββατο
13:00: Πυλαία – Προσοτσάνη
15:00: Άρης Νίκαιας – Αερωπός
17:00: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
19:00: Φίλιππος Βέροιας – Δούκας

Κυριακή
08:30: Άρης Νίκαιας – Προσοτσάνη
10:15: Πυλαία – Αερωπός
12:00: Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ
13:15: ΑΕΚ – Δούκας

Πηγή εικόνας: e-handball.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Στους “4” η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ!

Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μανώλη Σολοποτιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με εύστοχο χτύπημα της Γκιζάρη στο 8ο λεπτό, η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη εις βάρος της ΑΕΛ Β με σκορ 1-0 και πήρε την πρόκριση στους "4" του πρωταθλήματος Β' ομάδων ποδοσφαίρου γυναικών.

Κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίστηκε με αρκετές παίκτριες από την "πρώτη" ομάδα της, η οποία αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική, οι παίκτριες του Μανώλη Σολοποτιά είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να "κλειδώσουν" τη νίκη πριν το σφύριγμα της λήξης, με τον προπονητή του Δικέφαλου να δηλώνει μετά το ματς:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική. Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε. Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β: Τσακίρη, Ιακωβίδου, Κυρανούδη, Κυριαζή, Γκιζάρη, Ντίνα, Κώττη (46' Στεφανί), Ασκαρίδου, Μπουρονίκου (88' Αλεξίου), Βλαχονικολή (90' Μαρίτσα), Βελιάνη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Mε ΟΦΗ στα ημιτελικά οι Πρωταθλήτριες!

Ό δρόμος του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Νταμπλ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με γκολ της Μουστάκ στο 17΄ και της Ζέρβας στο 23΄, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης θα τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ  στην ημιτελική φάση του θεσμού, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ του Ηρακλείου.

Σε ότι αφορά τον άλλο ημιτελικό, η Ολυμπιάδα Υμηττού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ