Connect with us

ΑΣ

«Μπουγάτσες και υβριστικά συνθήματα κατά ΠΑΟΚ»

Όσα γράφτηκαν στο φ.α της αναμέτρησης της Νέας Ιωνίας με τον ΠΑΟΚ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Μπουγάτσες και υβριστικά συνθήματα κατά ΠΑΟΚ»

Για τέσσερα περίπου λεπτά διακόπηκε ο δεύτερος τελικός χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον ΠΑΟΚ, όταν άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο και πέταξαν μπουγάτσες στον αγωνιστικό χώρο και φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Δικεφάλου και της Θεσσαλονίκης τα οποία και καταγράφηκαν στο φ.α

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

1) Στο 8:24 του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο 15 με 20 άτομα, φωνάζοντας το σύνθημα «Γ@μιετ@ι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη», πετώντας παράλληλα μπουγάτσες εντός του αγωνιστικού χώρου. Το παιχνίδι διεκόπη για ένα 4λεπτο για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να αποχωρήσουν μόνοι τους οι εισβολείς.

2) Στο 43:53 απεβλήθη η αθλήτρια της Α’ ομάδας Φράγκου Δέσποινα με ΑΔ ΟΧΕ 66959 και αριθμό στολής 3 για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο της αθλήτριας δεν κρατήθηκε.

3) Με το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση και λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της προπονήτριας της Α΄ομάδας, Ναϊσίδου Σοφίας (ΑΜ 038) και του συνοδού της Β ομάδας Χασεκίδη Δημήτριο (ΑΜ2303), ο οποίος απευθυνόμενος στην προπονήτρια της αντίπαλης ομάδας της είπε «άντε φύγε από δω» κι εκείνη φώναξε «αυτός ο καραγκιόζης τι θέλει εδώ;».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τζωρτζίνης: «Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ για τις μάχες με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 16:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier.

Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στις μάχες κόντρα σην Ένωση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τη νίκη επί του ΟΣΦΠ.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στις δηλώσεις του Νίκου Τζωρτζίνη:

«Θεωρώ ότι θα γίνει μία μεγάλη μάχη. Προετοιμαζόμαστε από την αρχή της εβδομάδας γι' αυτό το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν φαβορί, έχουμε ίσες πιθανότητες απέναντι στην ΑΕΚ να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ο πρώτος αγώνας θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, ωστόσο ακόμα και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη ποιότητα στον χρόνο, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς.

Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία γι' αυτή την χρονιά, έχουμε φτάσει σ' ένα πολύ καλό σημείο. Όλοι είμαστε πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, και ελπίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Νανιτζανιάν

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ έτοιμος για τη νέα πρόκληση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Βελιγράδι διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας EUBC Elite Ανδρών & Γυναικών 2024 με έντονο να είναι το ελληνικό χρώμα στη διοργάνωση.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας βρίσκεται και ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα 92 κιλά.

Ο αθλητής του Δικεφάλου δίνει σήμερα την πρώτη μάχη του, στον όγδοο αγώνα του πρώτου γκρουπ με αντίπαλο τον Γεωργιανό GIorgi Tchigladze.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ