Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η Πάρμα καλοβλέπει τον Λουτσέσκου"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από την Αλ Χιλάλ και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, είναι μία… ανάσα από την Ιταλία.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Η Πάρμα καλοβλέπει τον Λουτσέσκου"

Η Πάρμα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με την ομάδα του να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie A, και ένα από τα πρώτα ονόματα που καταγράφηκε στην Ιταλικό Τύπο είναι αυτό του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Repress

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θερμή» υποδοχή στην Τούμπα! (vid)

Έδωσε το σύνθημα για πρόκριση ο κόσμος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ έχει ξεκινήσει με τον Δικέφαλο να θέλει να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας η «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που ήταν συγκεντρωμένος επεφύλαξε «θερμή» υποδοχή στους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

«ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς» ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437094672_3344793692487830_2410213985752932291_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: «Να αποδοθούν στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

Τι αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει ότι FIFA και UEFA ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα και τονίζει ότι πρέπει να αποδοθούν στη χλεύη της κοινωνίας και στη Δικαιοσύνη όσοι «κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις και σπίλωσαν αθώους».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ