Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Αλέξης Αλβανός στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφασίζει στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής επετείου του να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ελένη Μπούντου

Ο Αλέξης Αλβανός στην Τούμπα

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση από το τμήμα χάντμπολ:

Γι΄αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως , Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς , Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ΄αυτή την προσπάθεια προσφέροντας ο καθένας ό, τι μπορεί. Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 10 Απριλίου από τις 09.00π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός.

Πληροφορίες: 2310/988.000 (Γραφεία ΑΣ ΠΑΟΚ)

* Το τμήμα Handball του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να είναι αρωγός σε αυτή την πρωτοβουλία της οικογένειας του Δικεφάλου. Την Παρασκευή, 8 Απριλίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιήθεί στην αίθουσα συνεντέυξεων Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παρουσίαση της πρωτοβουλίας και το τμήμα θα εκπροσωπήσει ο Αλέξης Αλβανός. Αθλητές του τμήματος θα βρίσκονται στο σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων από το πρωί της Κυριακής.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ