Connect with us
Banner Image Banner Image

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ωραίος και μάγκας!

Ιδιαίτερο ήταν το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας για τον Νίκο Κοκώνη που έφτασε τα 1.000 γκολ στη Handball Premier και πρόσθεσε ένα ακόμη ορόσημο στη σπουδαία καριέρα του.

Ελένη Μπούντου

Ωραίος και μάγκας!

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο ντέρμπι κόντρα στο Φίλιππο, στο Μακροχώρι της Βέροιας, ο Νίκος Κοκώνης έγραψε το 19-22. Ιδιαίτερο γκολ, καθώς ήταν το 1.000ο στη μεγάλη κατηγορία για τον 34χρονο πίβοτ που είναι παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές του τμήματος Handball του ΠΑΟΚ. 

«Είναι κάτι σημαντικό, όμως ακόμη πιο σημαντική ήταν η νίκη μας επί του Φιλίππου. Είπαμε ότι θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έως το τέλος των play off. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά», τόνισε στο paokhandball.gr και πρόσθεσε ότι «το 1.000ο γκολ είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην οικογένειά μου. Όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Το Handball είναι ομαδικό άθλημα, μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Στην εύλογη ερώτηση για το ποιο γκολ ξεχωρίζει από τα 1.000, η απάντηση ήρθε άμεσα: «Το γκολ με το τελευταίο πέναλτι στον περσινό τελικό του πρωταθλήματος με τον Διομήδη. Ακόμη βλέπω μπροστά μου τους συμπαίκτες μου να τρέχουν για να με αγκαλιάσουν και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου». 

Τα 1.000 γκολ του Νίκου Κοκώνη μεταφράζονται σε  581 τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, 57 γκολ με τα χρώματα του Αθηναϊκού και 362 γκολ με την ομάδα που ξεκίνησε το Handball, τον ΒΑΟ. Από το 2006 έως το 2008 είχε αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Γκρούπο Σιγκάρσι της Χιχόν.

Ο Κοκώνης θα τιμηθεί από το τμήμα Handball του ΠΑΟΚ για το επίτευγμά του στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των play off με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στις 14 Μαΐου στη Μίκρα. Εκεί θα πάρει και το χειροκρότημα που τόσο πολύ αξίζει…

ΑΣ

Επιστροφή στη δράση για το Χάντμπολ Γυναικών

Εντός έδρας αναμέτρηση για τον Δικέφαλο κόντρα στον Αθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, και τις «ανάσες» που πήρε το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, οι αγωνιστικές εν Ελλάδι υποχρεώσεις επιστρέφουν, καθώς ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις  15:30, στο Σπίτι του Χάντμπολ, με τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη να θέλουν τη νίκη εντός έδρας.

Για τις ασπρόμαυρες, δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Εμπόδιο από το Ισραήλ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η επόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου στο EHF European Cup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την αντίπαλη ομάδα, που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στη φάση των 32 του EHF European Cup έμαθε η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Αντίπαλος του Δικεφάλου θα είναι η ισραηλινή AS SGS Ramat Hasharon.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 21 ή 22 Νομεβρίου.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη μια εβδομάδα μετά στις 28 ή 29 Νοεμβρίου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ανανιάδης: «Θετικό πρόσημο, να επιστρέψουμε πολύ δυνατοί»

Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Ανανιάδη, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τρίτο γύρο του EHF European Cup στο χάντμπολ ανδρών.

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πρόκριση, παρά τα συνεχόμενα πολλά παιχνίδια που είχαμε ανά 3 μέρες και τις σημαντικές απουσίες. Διαχειριστήκαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε χτίσει στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες.

Περιμένουμε την κλήρωση για τον επόμενο γύρο και θέλουμε και πάλι να προκριθούμε. Κλείσαμε έναν κύκλο συνεχόμενων αγώνων με θετικό πρόσημο. Τώρα είναι ευκαιρία, στη διακοπή των εθνικών ομάδων, να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να επιστρέψουμε πολύ δυνατοί, γιατί μας περιμένουν και πάλι συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ