Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εντυπωσιασμένοι με Κριούτσκοφ

Ιδιαίτερα θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας χάντμπολ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Εντυπωσιασμένοι με Κριούτσκοφ

Μπορεί να μετράει μόλις λίγες ημέρες παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, όμως ο Μπόρις Κριούτσκοφ έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας παρά το γεγονός ότι είχε προπονηθεί ελάχιστα την περασμένη εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα ήταν από τους καταλυτικούς παράγοντες της εκτός έδρας νίκης του Δικεφάλου μέσα στο Άργος, με τις σπουδαίες του επεμβάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ουκρανός ανέβασε περαιτέρω ρυθμούς και στη διάρκεια των προπονήσεων, αλλά και στο κομμάτι της ένταξης του στην υπόλοιπη ομάδα, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό που δείχνει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Έρχεται απαιτητική περίοδος»

Το μυαλό όλων στα playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε το Σάββατο του Πανοράματος εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Α1.

Πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στα ημιτελικά των playoffs που ξεκινάνε την Τετάρτη με τις «ασπρόμαυρες» να αντιμετωπίζουν με πλεονέκτημα έδρας τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν την έναρξη των πλέι-οφ. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση, χωρίς να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και πλέον το μυαλό μας στρέφεται στην απαιτητική περίοδο που έρχεται, με το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ στην ερχόμενη εβδομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

98 φωτογραφίες 98 χρόνια περήφανης ιστορίας και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πασίγνωστη η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», η οποία κακώς αποδίδεται στην κινέζικη λαϊκή σοφία ή σε κάποιον αρχαίο Ιάπωνα σοφό. Ακόμα και έτσι όμως, περικλείει μεγάλη ποσότητα αλήθειας, καθώς δύναμη της φωτογραφίας είναι τεράστια.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ, ακολουθούν 98 "δυνατές" όσο και ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες φυσικά είναι ελάχιστες για να περιγράψουν την τεράστια ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, την επιδραστικότητά του στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1926 έως σήμερα, το αποτύπωμα που άφησε και αφήνει στην αθλητική και κοινωνική ζωή.

Από το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, το γήπεδο στο Συντριβάνι, στο γήπεδο της Τούμπας και στο "Παλατάκι". Από τα πρώτα "ασπρόμαυρα" τρόπαια, κερδισμένα με αίμα και θυσίες ετών, μέχρι την εποχή του Ιβάν Σαββίδη,  από τους ανθρώπους που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, στα - κάθε ηλικίας - παιδιά στην κερκίδα και σε αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το αποτύπωσε άψογα η Βελένη Πολυξένη, το μελοποίησε και το τραγούδησε ακόμα πιο άψογα ο (Τουμπιώτης) Νίκος Παπάζογλου...

Είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές

Σαν κλωστές τυλιγμένες σ' αδράχτι,

Σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά

Σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι

Για όλα αυτά που ζητάς

Για πολλά που πονάς

Για το τίποτε μιας ευτυχίας

Και γυρνάς σαν τρελός

Του καθρέπτη εαυτός

Θύμα - θύτης κακής συγκυρίας.

Πλημμυρίζουν το χθες μαγεμένες σκιές

Που ξοπίσω μου γράφουν τροχιά

Με κρατούνε θαρρώ σαν αλήθειες παλιές

Σε λαβύρινθο δέσμιο βαθιά.

 

 

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»

8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ με τροφική δηλητηρίαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ οδήγησε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier.

Η ΟΧΕ στην ενημέρωσή της αναφέρει:

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ