Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα και εμπειρίες από την κάτοχο του τροπαίου

Ο Δικέφαλος έπαιξε τον πρώτο αγώνα με την κάτοχο του Challenge Cup Λοκομοτίβα στην Κροατία και ένα παιχνίδι που θα το θυμούνται όλες οι παίκτριες έχασε με 17-37

Άκης Σακισλόγλου

Ήττα και εμπειρίες από την κάτοχο του τροπαίου

Τα κορίτσια του Χρήστου Τζοβάρα που είναι πρώτες και με 9 νίκες σε 9 αγώνες στην Α1 Χάντμπολ γυναικών είχαν την δυσκολότερη δοκιμασία τους κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου Λοκομοτίβα για τη φάση των 16 του Challenge Cup. 

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ RED LED ηττήθηκαν τελικά από τον πανίσχυρο αντίπαλό τους με 17-37 και όπως αναφέρει και ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

“Σε ένα παιχνίδι, όπου το ζητούμενο για την ομάδα ήταν να κερδίσει εμπειρίες για τη δύσκολη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα και ο στόχος του νταμπλ είναι απόλυτα εφικτός για το σύνολο του Χρήστου Τζουβάρα και των κοριτσιών του.

Ουσιαστικά ο Δικέφαλος με την συμμετοχή στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφενός πέτυχε να κάνει πιο γνωστό το όνομα του στον ευρωπαϊκό χάρτη του γυναικείου χάντμπολ και αφετέρου να δώσει παραστάσεις αλλά και κίνητρα στις δικές του αθλήτριες, οι οποίες αποτελούν την αφρόκρεμα του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ.

Είναι σίγουρο ό,τι η “σπορά” του Σαββατοκύριακου στην Κροατία θα δώσει άμεσα καρπούς, αρχής γενομένης απο το φάιναλ φορ του Κυπέλλου στην Κοζάνη στο τέλος του μήνα μέχρι και τη λήξη του μαραθωνίου του πρωταθλήματος. Τους καρπούς αυτούς θα γευτεί και θα χαρεί ολόκληρη η ασπρόμαυρη οικογένεια.”

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το PAOK24:

Τέλος αγώνα στην Κροατία με την Λοκομοτίβα να κερδίζει τον ΠΑΟΚ RED LED με 37-17. 

16-32 για την Λοκομοτίβα και ενώ απομένουν 5 λεπτά για το τέλος της αναμέτρησης. 

13-26 για την Λοκομοτίβα με double score για την ομάδα της Κροατίας ενώ μένουν άλλα 16 λεπτά για το τέλος της αναμέτρησης. 

12-23 μπροστά η Λοκομοτίβα στο 40ο λεπτό. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Κροατία με τον ΠΑΟΚ RED LED να χάνει κι άλλο την επαφή του με το σκορ. 

Τέλος ημιχρόνου και ο ΠΑΟΚ RED LED χάνει από την Λοκομοτίβα στην Κροατία με 8-17. 

6-14 για την Λοκομοτίβα στο 25′. 

5-13 το σκορ με τον ΠΑΟΚ RED LED να χάνει και πάλι τον έλεγχο και τη διαφορά. 

Είμαστε στο 20ο λεπτό. 

4-10 για την Λοκομοτίβα, με τον ΠΑΟΚ RED LED να αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό του επιθετικά, αλλά να μην μπορεί να σταματήσει τις παίκτριες της κροατικής ομάδας. 

1-7 για την Λοκομοτίβα. 

1-6 με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ RED LED 

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση των παικτριών του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. 

5-0 το σκορ στα πρώτα 7 λεπτά της αναμέτρησης. 

4-0 για τις παίκτριες της Λοκομοβίτα που βγάζουν την ποιότητά τους μέσα στο τάραφλεξ του Ζάγκρεμπ. 

3-0 η Λοκομοτίβα με τον ΠΑΟΚ RED LED να μην μπορεί να αντιδράσει στα πρώτα λεπτά 

1-0 η Λοκομοτίβα. 

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Σε λίγα λεπτά ξεκινά η αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ για τη φάση των 16 του Challenge Cup. Ο πρώτος αγώνας είναι σήμερα Σάββατο 3/2 με το δεύτερο παιχνίδι να είναι αύριο Κυριακή στο ίδιο γήπεδο. 

Το PAOK24 θα σας κρατά ενήμερους για την έκβαση του σκορ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ