Connect with us
Banner Image Banner Image

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

MVP η Νούλα

Η Μυρτώ Νούλα αναδείχθηκε κορυφαία της 11ης αγωνιστικής για την απόδοσή της στη νίκη του Δικεφάλου απέναντι στον Αμύντα Αμυνταίου, με άλλες δυο αθλήτριες του ΠΑΟΚ να συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη 7άδα.

Δημήτρης Τσίτσης

MVP η Νούλα

Ολοκληρώθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ΟΧΕ η αξιολόγηση των στατιστικών φύλλων που απέστειλαν τα προπονητικά τιμ των ομάδων της Α1 Γυναικών.

 

Έτσι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, MVP και καλύτερη αμυντικός αναδείχθηκε η Μυρτώ Νούλα. Η περιφερειακή του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική στη νίκη του Δικεφάλου με 33-17 επί του Αμύντα Αμυνταίου.

Μαζί της, στην καλύτερα επτάδα βρέθηκαν άλλες δυο αθλήτριες του Δικεφάλου, με την Ελένη Προκοπίδου και την Αναστασία Παναγιωτίδου να συμπληρώνουν τις διακρίσεις για την ομάδα.

 

Η καλύτερη επτάδα αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες:

 

Τερματοφύλακας: Χρύσα Μαυροπούλου (Μέγας Αλέξανδρος)

Πίβοτ: Ελένη Προκοπίδου (ΠΑΟΚ)

Πλέι μέικερ: Μυρτώ Νούλα (ΠΑΟΚ)

Αριστερή εξτρέμ: Αναστασία Παναγιωτίδου (ΠΑΟΚ)

Αριστερή ίντερ: Νικολέτα Καλμουκίδου (Φίλιππος Βέροιας)

Δεξιά εξτρέμ: Αθανασία Τσιτλακίδου (Φιλώτας Φλώρινας)

Δεξιά ίντερ: Δέσποινα Τσερέπη (Αρίων Πτολεμαΐδας)

 

*Δεν απέστειλαν στατιστικά οι ομάδες ΟΦΝ Ιωνίας και Αμύντας Αμυνταίου

ΑΣ

Εμπόδιο από το Ισραήλ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η επόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου στο EHF European Cup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την αντίπαλη ομάδα, που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στη φάση των 32 του EHF European Cup έμαθε η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Αντίπαλος του Δικεφάλου θα είναι η ισραηλινή AS SGS Ramat Hasharon.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 21 ή 22 Νομεβρίου.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη μια εβδομάδα μετά στις 28 ή 29 Νοεμβρίου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ανανιάδης: «Θετικό πρόσημο, να επιστρέψουμε πολύ δυνατοί»

Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Ανανιάδη, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τρίτο γύρο του EHF European Cup στο χάντμπολ ανδρών.

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πρόκριση, παρά τα συνεχόμενα πολλά παιχνίδια που είχαμε ανά 3 μέρες και τις σημαντικές απουσίες. Διαχειριστήκαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε χτίσει στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες.

Περιμένουμε την κλήρωση για τον επόμενο γύρο και θέλουμε και πάλι να προκριθούμε. Κλείσαμε έναν κύκλο συνεχόμενων αγώνων με θετικό πρόσημο. Τώρα είναι ευκαιρία, στη διακοπή των εθνικών ομάδων, να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να επιστρέψουμε πολύ δυνατοί, γιατί μας περιμένουν και πάλι συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζει το ταξίδι του εκτός συνόρων ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του EHF European Cup εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, παρά την ήττα του με 26-19 από την Μπόρατς, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος υπερασπίστηκε το μεγάλο προβάδισμα που είχε αποκτήσει στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με συνολικό σκορ 45-57.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε χωρίς τους Ναΐμ και Φεράς, έχοντας ως βασικό στόχο να διαχειριστεί το +18 της πρώτης αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 13-9.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπόρατς διατήρησε το προβάδισμά της και έφτασε στην επικράτηση με 26-19. Ωστόσο, η διαφορά που είχε εξασφαλίσει ο Δικέφαλος στον πρώτο αγώνα αποδείχθηκε καθοριστική, με τους «ασπρόμαυρους» να πανηγυρίζουν την πρόκριση.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ περιμένει την κλήρωση στη Βιέννη, όπου θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στο EHF European Cup, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του πορεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ