ΧΑΝΤΜΠΟΛ
17 ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ!
Για τη νέα σεζόν ξεκίνησε να ετοιμάζεται ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, με την διοίκηση να πραγματοποιεί σήμερα αρκετές ανανεώσεις.
Του Γιάννη Παρασκευαΐδη
Συγκεκριμένα με την ομάδα ανανέωσε όλο το τεχνικό τιμ αλλά και 17 παίκτες που βρίσκονταν στο τμήμα.
Πρόκειται για τους: Ζάγκα, Αραμπατζή, Παλάσκα, Τσίλη, Νικολαΐδη, Κοκώνη, Πατραμάνη, Τσεσμετζίδη, Γιαννακίδη, Τσαμουρίδη, Αποστόλου, Πετρίδη, Γρηγοριάδη, Κυπραίο, Λοΐζο, Μαστορογιάννη και Βεσελίνοβιτς.
Αυτό σημαίνει πως με την ομάδα δεν συνεχίζουν οι Ορφανουδάκης, Οικονόμου και Ρωμανίδης.
Όσον αφορά τους 17 που ανανέωσαν, βρέθηκαν στο σημερινό ραντεβού της ομάδας όπου άκουσαν όλα όσα είχε να τους πει η διοίκηση, σε μια χρονιά που αναμένεται να μπει στο χάντμπολ και ο Ολυμπιακός.
Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά όλο το τεχνικό τιμ, όπου πρόκειται για τους Νίκο Γεωργιάδη, Γρηγόρη Νατσιόπουλο και Κώστα Μίχο.
Όσον αφορά τον Σανίκη, ο έμπειρος αθλητής δεν μπόρεσε να βρεθεί στο σημερινό ραντεβού και αναμένεται να συζητηθεί το θέμα του τις επόμενες ημέρες, με την διοίκηση να θέλει την παραμονή του, όπως και στην περίπτωση του Μπαντή.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24 ο Δικέφαλος εξετάζει δυο αρκετά σοβαρές περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας και τις επόμενες ημέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.
ΑΣ
ΠΑΟΚ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με Αθηναϊκό
Εντός έδρας αναμέτρηση για το χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό, που θα σημάνει την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Οι Τρεμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται το Σάββατο (31/10, 17:30) την ομάδα του Βύρωνα στο «Σπίτι του Χάντμπολ», με στόχο να επανέλθουν στη δράση με νίκη, απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο.
Ο Δημήτρης Πελεκίδης και οι παίκτριές του δουλεύουν εντατικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση συγκεκριμένων αγωνιστικών στοιχείων, προκειμένου ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος μετά την αγωνιστική απραξία των δύο εβδομάδων.
Παράλληλα, οι «ασπρόμαυρες» προσδοκούν στη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ, με την παρουσία του κόσμου στη Μίκρα να αποτελεί επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.
ΑΣ
Επιστροφή στη δράση για το Χάντμπολ Γυναικών
Εντός έδρας αναμέτρηση για τον Δικέφαλο κόντρα στον Αθηναϊκό
Μετά από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, και τις «ανάσες» που πήρε το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, οι αγωνιστικές εν Ελλάδι υποχρεώσεις επιστρέφουν, καθώς ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 15:30, στο Σπίτι του Χάντμπολ, με τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη να θέλουν τη νίκη εντός έδρας.
Για τις ασπρόμαυρες, δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία τους.
Την αντίπαλη ομάδα, που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στη φάση των 32 του EHF European Cup έμαθε η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.
Αντίπαλος του Δικεφάλου θα είναι η ισραηλινή AS SGS Ramat Hasharon.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 21 ή 22 Νομεβρίου.
Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη μια εβδομάδα μετά στις 28 ή 29 Νοεμβρίου.




