Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη νίκη»

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ επεσήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη νίκη»

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 16:00 εκτός έδρας την ΑΕΚ στον «τελικό» για τη δεύτερη θέση που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τα ημιτελικά των playoffs.

Ο Νίκος Λοΐζος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης αυτής ,λέγοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί θα κριθεί η δεύτερη θέση. Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα σε αυτή την φάση που είμαστε πρέπει να δείξουμε πως είμαστε συγκεντρωμένοι και μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, γιατί με τον Ολυμπιακό δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να αντιδράσουμε».

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως το παιχνίδι της Τετάρτης δε θα είναι ίδιο με αυτό του πρώτου γύρου, που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά:

«Υπήρξαν αλλαγές και στις δύο ομάδες, οπότε είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με καινούρια δεδομένα».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έρχεται από διακοπή μίας εβδομάδας και η ΑΕΚ από την ήττα στον τελικό κυπέλλου, είπε:

«Δεν ήταν μεγάλη η διακοπή, όμως εμείς πήραμε κάποιες ανάσες και είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε λίγο καλύτερα τον αντίπαλο. Πιστεύω θα μας βοηθήσει αυτό. Η ΑΕΚ προέρχεται από μια βαριά ήττα, οπότε σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί, για να κερδίσει».

Σχετικά με το γεγονός ότι τα playoffs είναι μία τελείως διαφορετική διαδικασία και ένα νέο… πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Τα playoffs όντως είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω. Σίγουρα παίζει ρόλο το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και αυτός που θα είναι πιο καλά διαβασμένος, καθώς και ποιος είναι καλύτερος στην φυσική κατάσταση».

Για τον εσωτερικό… ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Κοτανίδη κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα όταν έχεις συμπαίκτη έναν εξίσου καλό τερματοφύλακα, σε βοηθάει να βελτιώνεσαι. Δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, οπότε είμαστε αρκετά καλά και μας βοηθάει ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Τέλος, για το επίπεδο των τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, απάντησε:

«Γενικά η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική στο χάντμπολ. Λένε πως είναι το 50% σε μια ομάδα ο τερματοφύλακας, οπότε για να «χτιστεί» μια ομάδα ξεκινάς από τον τερματοφύλακα κυρίως».

 
 
 
 
ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ