Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Περήφανος και αισιόδοξος για την προσπάθεια των παικτών» (Video)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, πληρώνοντας το κακό πρώτο ημίχρονο αλλά και τις λάθος επιλογές στην επίθεση.

Άκης Σακισλόγλου

«Περήφανος και αισιόδοξος για την προσπάθεια των παικτών» (Video)

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Γεωργιάδης, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ενώ μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά τόνισε πως: «Ήταν σίγουρο ότι εμείς θα συναντήσουμε μια ομάδα που προερχόταν από ένα κακό αποτέλεσμα. Στην προκειμένη φάση του βγήκε σε καλό, σίγουρα είναι μια ομάδα που έχει μεγάλο αθλητικό εγωισμό και όλη την εβδομάδα προσπαθούσαμε να πείσουμε τους παίκτες ότι θα το βγάλουν. Παρόλα αυτά παίξαμε ένα πρώτο ημίχρονο που σε εμάς δεν πήγε τίποτα καλά. Κάναμε κακές επιλογές στην επίθεση όπου αστοχήσαμε σε αρκετά τετ-α-τετ.  Στην άμυνα χάναμε τις φάσεις και ο Φίλιππος σκόραρε εύκολα. Είναι σίγουρο ότι ταλαιπωρηθήκαμε από τους τραυματισμούς που είχαμε με Βεσελίνοβιτς και Παλάσκα που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν σήμερα την ομάδα όσο θα θέλαμε. Μπορεί να έχουμε αρκετά μεγάλο βάθος στο πάγκο μας, αλλά όπως φάνηκε ήταν απουσίες που επηρέασαν το παιχνίδι».

Πρόσθεσε ότι: «Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πολύ, στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο γίναμε αρκετά πιεστικοί στον Φίλιππο και καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ. Δεν ξέρω αν αξίζαμε την νίκη, θεωρώ πως όχι με την απόδοση που είχαμε αλλά είμαι πολύ περήφανος και αισιόδοξος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο τέλος, χωρίς να έχουμε πολλούς να τους βοηθήσουν. Κάποιοι παίκτες υπερέβησαν τους εαυτούς τους για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε στο σκορ. Αυτό θα κρατήσουμε στο σημερινό παιχνίδι, την προσπάθεια στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Η ομάδα έχει μέλλον, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, αλλά το σημερινό αποτέλεσμα μας αφήνει πίσω. Παρόλα αυτά, εγώ είμαι αισιόδοξος».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ