Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μοιράζει χρόνο συμμετοχής

Τον Πανελλήνιο υποδέχεται σήμερα (14:00) ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Άκης Σακισλόγλου

Μοιράζει χρόνο συμμετοχής

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για το σημερινό ματς, με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη να αναμένεται να… ανακατέψει την τράπουλα και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο.

Και αυτό διότι το ματς με τον Πανελλήνιο του προσφέρει αυτή την ευκαιρία, αν κανείς αναλογιστεί πως η ομάδα της Αθήνας  βρίσκεται στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Η αναμέτρηση είχε οριστεί αρχικά στις 18:00, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 και μετά από αίτημα της αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ