Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δεν έφταναν οι «ασπρόμαυρες»

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Ελλάδα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Δεν έφταναν οι «ασπρόμαυρες»

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών που ηττήθηκε με 27-26 από τη Λιθουανία στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά την πολύμηνη αγωνιστική απραξία και την αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η Ελλάδα προηγήθηκε ακόμη και με 4 γκολ διαφορά, όμως στα τελευταία λεπτά οι Λιθουανές με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψαν την εικόνα και έφτασαν στη νίκη.

Με έντονο ασπρόμαυρο χρώμα η εμφάνιση της Εθνικής μας, με την (πρώην) Ζυγούρα και τις (νυν) Χατζηπαρασίδου και Γκάτζιου να πετυχαίνουν τα 18 από τα 26 συνολικά γκολ.

Η Εθνική Γυναικών αύριο στις 20:00 θα παίξει κόντρα στην Ισλανδία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ