Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χασεκίδης: “Έχουμε ψυχή πρωταθλητή – Παντού πρώτος ο ΠΑΟΚ”

Ο έφορος του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, αποκλειστικά στο PAOK24

Θωμάς Παπάς

Χασεκίδης: “Έχουμε ψυχή πρωταθλητή – Παντού πρώτος ο ΠΑΟΚ”

Ο έφορος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, δημιουργός του τμήματος χάντμπολ γυναικών μίλησε στο paok24 μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου από τον Δικέφαλο. Σχολίασε αναλυτικά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, υποσχέθηκε πως θα φέρει και το πρωτάθλημα ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στους ανθρώπους που είναι πίσω από τις επιτυχίες της ομάδας.

Για την επίτευξη του πρώτου στόχου:

“Σίγουρα ήταν ένας πολύ σημαντικός στόχος για την ομάδας και φέτος αφού θέλουμε να κατακτήσουμε το τρίτο νταμπλ της ιστορίας μας. Δεν είναι εύκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος. Τα παιχνίδια είναι μόνα και μια κακή μέρα μπορεί να στοιχίσει. Γι’ αυτό αξίζουν παρά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στο προπονητικό μας επιτελείο. Καταφέρουν ν’ ανταπεξέλθουν άψογα τόσο σε ημιτελικό όσο και στον τελικό και να είναι πανάξιες κυπελλούχες, φέρνοντας έναν ακόμη τίτλο στο σύλλογο”.

Σχετικά με το τι κάνει τη διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ:

“Το μέταλλο του πρωταθλητή παίζει πλέον το δικό του ρόλο. Το κυριότερο κομμάτι όμως είναι η δουλειά και το πλάνο που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Το τηρούμε πιστά χωρίς να το παραλείπουμε και σε οποιαδήποτε αναποδιά και πρόβλημα παρουσιαστεί έχουμε τον τρόπο να το “θεραπεύσουμε”. Πιο σημαντικό όμως είναι ο τρόπος δουλειάς που έχουμε την τελευταία τριετία. Έχουμε μεγάλη ισχύ γιατί δουλεύουμε σωστά κι αυτός μας δίνει πλεονέκτημα ακόμη και στα παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Όπως έγινε για παράδειγμα στον ημιτελικό. Βρίσκουμε πάντα τη λύση για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε κι αυτό το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε με όρεξη για δουλειά και σοβαρότητα για μια ακόμη διάκριση”.

Που αφιερώνει το κύπελλο:

“Το αφιερώνω στους φιλάθλους της ομάδας, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να είναι εδώ και στην οικογένεια μου”.

Όπως σημείωσε η αγωνιστική ισχύ της ομάδας έχει ονοματεπώνυμο:

“Σίγουρα η αγωνιστική αυτή οφείλεται και σε άλλους παράγοντες που έχουν ονοματεπώνυμο. Αρχικά στον Ιβάν Σαββίδη που με την καθολική στήριξη του τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα μας έχει βοηθήσει σημαντικά. Είναι γνωστό πως είναι αγαπημένο του άθλημα το γυναικείο χάντμπολ. Είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει συνεχώς. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς κι ανταποδίδουμε πάντα με τίτλους και με την καλύτερη δυνατή αγωνιστικά εικόνα μας. Φυσικά στυλοβάτης ολοκλήρου του ερασιτέχνη είναι ο πρόεδρος μας, Θανάσης Κατσαρής. Είναι αυτός που στηρίζει από την πρώτη ημέρα το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ακόμη να ευχαριστήσουμε και το μεγάλο μας χορηγό. Τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο και την εταιρεία του, Mateco. Είναι πάντα δίπλα μας τόσο με Οικονομική στήριξη όσο και με όποιον άλλο τρόπο απαιτείται. Είναι αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και το αποδεικνύει”.

Αναφορικά με το γεγονός πως φέρνει κάθε χρόνο τίτλο στο σύλλογο:

“Θέλουμε όλα τα τμήματα του συλλόγου να παίρνουν νταμπλ και τίτλους. Το ότι το καταφέρνουμε εμείς μας προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να είναι παντού πρώτος”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ