Connect with us

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Από την αρχή οι διαιτητές έδειξαν τις προθέσεις τους»

«Καρφιά» του Ερασιτέχνη

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Από την αρχή οι διαιτητές έδειξαν τις προθέσεις τους»

Τον εκνευρισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσε η διαιτησία των Μπέτμαν – Τζαφερόπουλου στον τελικό κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Χαρακτηριστικά, ο Ερασιτέχνης στην επίσημη ιστοσελίδα του, αναφέρει:

«Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός ότι από την αρχή της αναμέτρησης οι διαιτητές έδειξαν τις προθέσεις τους, καθώς με τις διαιτητικές τους αποφάσεις, δημιούργησαν αναταραχή, τραβώντας όλα τα “φώτα” επάνω τους, μην αφήνοντας τους αθλητές να είναι οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Λύπη προκαλεί το εν λόγω γεγονός, ωστόσο ο ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να προασπίζεται το συμφέρον του αθλήματος και να απαιτεί οι πρωταγωνιστές να είναι οι αθλητές και οι νικητές να αναδεικνύονται με την αξία τους!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»

8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ με τροφική δηλητηρίαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ οδήγησε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier.

Η ΟΧΕ στην ενημέρωσή της αναφέρει:

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Άρης (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης στις κορασίδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερη αγωνιστική στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΘ, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Στην πρεμιέρα ο Δικέφαλος επικράτησε με το εμφατικό 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=Y3jnyasYDDY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανόραμα πριν τα playoffs

Επικράτησε με 31-27 ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο ΔΑΚ Πανοράματος της τοπικής ομάδας με 31-27.

Ο Δικέφαλος με 32 βαθμούς τερματίζει στην 3η θέση και θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο πεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο, 3-3, ωστόσο στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» πήραν τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ, 8-10. Διατηρώντας τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, οι παίκτριες του Δικεφάλου διατηρούσαν το προβάδισμα τους, 11-13, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 14-16.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ του ΠΑΟΚ mαteco παρέμεινε στο πρώτο πεντάλεπτο, 16-18. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν, 20-20, ωστόσο οι παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα... μέτρα τους, 21-23. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «ασπρόμαυρες» έλεγξαν πλήρως τον αγώνα, δεν έχασαν το προβάδισμα, παίρνοντας τη νίκη με 27-31.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-6, 8-10, 9-12, 11-13, 14-16 (ημχ.) 16-18, 20-20, 21-23, 23-26, 24-26, 27-31

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ