Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κερδίζει ξανά τον κόσμο του

Το πρώτο στοίχημα και η επόμενη μέρα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κερδίζει ξανά τον κόσμο του

Στην επόμενη μέρα επικεντρώνεται το ανδρικό χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετά την αυλαία της σεζόν που βρήκε τον Δικέφαλο φιναλίστ στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν με τα… ξεκίνα – σταμάτα, την ατυχία που χτύπησε ουκ ολίγες φορές την πόρτα παικτών (Παλάσκας, Καραγκιοζόπουλος, Στογιάνοβιτς κ.α), την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό, αλλά και την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου της Κοζάνης, οι «ασπρόμαυροι» φώναξαν δυναμικό παρών στην προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψουν σε τροχιά επιτυχιών.

Η ψυχή και η αγωνιστικότητα που έβαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έφεραν κάποιον τίτλο μέσα στη σεζόν, όμως φαίνεται να κέρδισαν ένα στοίχημα που είχαν βάλει από την αρχή της σεζόν. Να κάνουν και πάλι τον κόσμο της ομάδας να πιστέψει σε αυτούς, με την ελπίδα από τη νέα σεζόν να τους στηρίζει και από κοντά στις εξέδρες του γηπέδου της Μίκρας.

Ο Δ. Χασεκίδης ολοκληρώνει την πρώτη του αγωνιστικά χρονιά ως έφορος (και) της ανδρικής ομάδας χάντμπολ και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας, κάνοντας παράλληλα την αυτοκριτική, αλλά και το… ταμείο της σεζόν.

Παράλληλα, φρόντισε να δώσει ένα στίγμα του τρόπου με τον οποίο θα κινηθεί ο Δικέφαλος ενόψει της νέας σεζόν, με τον προγραμματισμό να τρέχει ήδη και τις αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών (Άρσιτς, Τσαναξίδης, Λιάπης) να δίνουν σύντομα τη θέση τους σε κινήσεις ποιοτικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χασεκίδης.

«Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους. Ο Σύλλογος μας πρέπει να είναι περήφανος για αυτή την ομάδα. Μετά από αρκετά χρόνια όπου το τμήμα είχε μία αγωνιστική κάμψη, καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα σύνολο το οποίο να ξεχωρίζει για την ψυχή και την αγωνιστικότητα του, και το οποίο μπορεί να ανταπεξέρχεται με ποιοτικές ομάδες και την κυπελλούχο Ευρώπης, η οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ΑΕΚ.

Για εμάς ήταν μία μεταβατική περίοδος στον δρόμο για την κορυφή, συμμετείχαμε σε δύο τελικούς, αυτούς του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Στον τελικό του κυπέλλου χάσαμε στις λεπτομέρειες και λόγω λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων. Στον τελικό πρωταθλήματος, στο δεύτερο σημερινό ματς νομίζω δικαιούμασταν τη νίκη.

Η σεζόν αυτή κλείνει με επιτυχία και ελπίζω τη νέα χρονιά να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τίτλους.

Την σεζόν που μας πέρασε φτιάξαμε την ομάδα τελευταία στιγμή, κάτι που είναι αρνητικό. Το θετικό όμως είναι η εμπιστοσύνη που έχει η Διοίκηση του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και την υπόλοιπη Διοίκηση, και να είναι σίγουροι ότι με μεθοδική δουλειά, και την προσπάθεια που θα γίνει αυτή τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα είμαστε ένα σκαλοπάτι πιο ισχυροί και ενδεχομένως να κερδίζουμε τελικούς κυπέλλου ή παιχνίδι που κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ψυχική τους υποστήριξη, μίας και δεν είχαν άλλο τρόπο, και ευελπιστώ με τη νέα διάθεση καρτών διαρκείας να μας στηρίξουν μαζικά γιατί θεωρώ πως φέτος είδαν έργο. Ανυπομονούμε να είναι μαζί μας τη νέα αγωνιστική χρονιά, με αυτούς στο γήπεδο δεν θα περνάει κανείς από την Θεσσαλονίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

Κόντρα στον Διομήδη θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 16:30, τον τοπικό Διομήδη.

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του, μετά την επικράτηση με 28-20 επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του ΑΣΕ Δούκα με 26-21. Οι «Λύκοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Νικόλας Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μία δύσκολη έξοδος στο Άργος. Η ομάδα του Διομήδη είναι πολύ ανεβασμένη στο δεύτερο γύρο και τρέχει ένα σερί νικών. Θα είναι ντέρμπι αλλά οφείλουμε να είμαστε καλοί και να φύγουμε με το δίποντο, ώστε να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ