Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χασεκίδης: «Σεζόν πρόκληση»

Η επιστροφή στην Ευρώπη, το πλάνο του ΠΑΟΚ και το κοινό διαρκείας

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χασεκίδης: «Σεζόν πρόκληση»

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, αλλά και πολλούς αθλητές που ανανέωσαν από την προηγούμενη σεζόν, έδωσε το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, το απόγευμα της Δευτέρας (9/8).

Ο έφορος των τμημάτων χάντμπολ του Δικεφάλου, Δημήτρης Χασεκίδης, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την έναρξη της προετοιμασίας, την επιστροφή των ανδρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το κοινό εισιτήριο διαρκείας.

Αναλυτικά, τόνισε:

«Να ευχηθώ στην ομάδα καλή αρχή, αυταπάρνηση στους στόχους μας και υγεία πάνω από όλα. Οι στόχοι μας κάθε χρόνο είναι ίδιοι. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Συνεχίζουμε στο τριετές μας πλάνο που ξεκίνησε από πέρσι. Μέσα σε αυτό ήταν και η συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και γι’ αυτό προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα τηρουμένων των αναλογίων πάντα και των δυσκολιών που υπάρχουν εξαιτίας της περιόδου που διανύουμε.

Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται με το κοινό διαρκείας στο χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Είναι κάτι που το αξίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας. Η τιμή του, αλλά και ο τρόπος διάθεσης των διαρκείας, ευελπιστώ ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, και φέτος ίσως και λίγο περισσότερο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έρχεται τριήμερο γεμάτο ΠΑΟΚ!

Όλη η «ασπρόμαυρη» δράση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γεμάτη η ασπρόμαυρη ατζέντα και αυτό το τριήμερο με τα τμήματα του ΠΑΟΚ να δίνουν σημαντικούς αγώνες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Το PAOK24 σας συγκέντρωσε, όπως κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα των ομάδων του Δικεφάλου.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

20:30 - Σούπερ Καπ Μπάσκετ, Ημιτελικός

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

12:00 - 6η αγωνιστική Super League Κ19

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

14:00 - 2η αγωνιστική Α1 πόλο ανδρών

ΟΦΘ - ΠΑΟΚ

15:30 - 2η αγωνιστική Α1 πόλο γυναικών

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός

16:00 - 2η αγωνιστική Super League 2

ΠΑΟΚ - Καμπανιακός

*17:00 / 20:30 - Σούπερ Καπ Μπάσκετ,

Μικρός Τελικός / Μεγάλος Τελικός

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

16:00 - 1η αγωνιστική Α' Εθνική ποδόσφαιρο γυναικών

Ολυμπιάδα Υμηττού - ΠΑΟΚ

17:00 - 2η αγωνιστική Handball Premier

ΠΑΟΚ - Δράμα (AC PAOK TV YouTube)

19:30 - 7η αγωνιστική Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Cosmote Sport)

*Φιλικά παιχνίδια δίνουν το σαββατοκύριακο και η ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Οι άνδρες θα φιλοξενήσουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο PAOK Sports Arena σε δύο φιλικά τεστ, ενώ οι γυναίκες θα συμμετέχουν στο τουρνουά «Λεωνίδεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Παίξαμε πιο απελευθερωμένα»

Το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά τη δεύτερη ευρωπαϊκή μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 25-25 κόντρα στην Όλντενμπουργκ, μετά την ήττα με 37-22 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης σχολίασε τα όσα έγιναν στο δεύτερο αγώνα, με τον προπονητή του Δικεφάλου να αναφέρει:

«Συζητήσαμε με τα κορίτσια κατά πόσο η συμμετοχή μας στον θεσμό θα μας κάνει καλό ή όχι, και αυτό που είπαμε είναι ότι παίζοντας κόντρα σε τέτοιου επίπεδου ομάδες, εφόσον μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, είτε σε κομμάτια του παιχνιδιού, είτε σε ολόκληρο όπως σήμερα, σίγουρα μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Δεν υπήρχε άγχος σήμερα, οπότε παίξαμε πιο απελευθερωμένα.

Είδαμε μετά το πρώτο παιχνίδι σε πολλά plays, και δικά τους και δικά μας το πως πρέπει να λειτουργήσουμε, τα οποία τα κάναμε μέσα στο γήπεδο.

Στα αποδυτήρια ρώτησα τις παίκτριες αν πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, και με κοιτούσαν, και τους είπα ότι μπορούμε να το κερδίσουμε έτσι όπως πήγαινε η αναμέτρηση. Πράγμα το οποίο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε την ισοπαλία, κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει κάποια άλλη ελληνική ομάδα, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, απέναντι σε γερμανική.

Επικεντρωνόμαστε στο Σούπερ Καπ, ώστε η ομάδα να είναι όπως πρέπει, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρώτο Σούπερ Καπ για τον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Έσμα Μουράτοβιτς είπε:

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα, δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας μας. Παλέψαμε, η άμυνα μας ήταν καλύτερη. Αφού είδαμε το πρώτο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε καλύτερα με τον προπονητή μας, και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα μέρα με τη μέρα. Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου και την ομάδα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να επιστρέψει πιο δυνατός

Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ που αναδείχτηκε ισόπαλος με την Όλντενμπουργκ, αλλά γνώρισε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ευρωπαϊκό αντίο για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία 25-25 κόντρα στην Όλντενμπουργκ στην Κοζάνη στο πλαίσιο του Round 2 του EHF European League.

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα με 37-22 στο ματς της Παρασκευής, έδειξε στο σημερινό παιχνίδι βελτιωμένη εικόνα, αλλά όχι ικανή για να του δώσει κάτι παραπάνω.

Πλέον, οι «ασπρόμαυρες» στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, με στόχο την κατάκτηση των τριών τίτλων, καθώς στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο έρχεται φέτος να προστεθεί και το Σούπερ Καπ, με τον τελικό να γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου στην Κοζάνη με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία.

Χέρι - χέρι οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος έως το 18' (7-7). Εκεί, ο Δικέφαλος έμεινε για 9 περίπου λεπτά χωρίς γκολ με αποτέλεσμα η Όλντενμπουργκ να ξεφύγει με 7-10, αλλά το πρώτο μέρος να κλείνει με την ελάχιστη διαφορά (10-11).

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ αρχικά να κρατάει επαφή με το σκορ, αλλά τις Γερμανίδες στη συνέχεια να ανοίγουν τη ψαλίδα για το 18-22 στο 50'. Οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά μείωσαν με Κερλίδη, Μουράτοβιτς στο γκολ (24-25) και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την Κερλίδη να βρίσκει ξανά δίχτυα για το τελικό 25-25.

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Κερλίδη 3, Μεντεσίδου, Βράνσιτς 4, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 3, Μουράτοβιτς 4, Αζεβέδο, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 1, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπροκάρντο, Μιλόγιεβιτς 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending