Connect with us

ΑΣ

Τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του χάντμπολ

Σημαντικές διευκρινίσεις

Θωμάς Παπάς

Τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του χάντμπολ

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ο σύλλογος στην επίσημη σελίδα του, acpaok.gr

Στην αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Μίκρας, θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με… ασφάλεια στο φινάλε

Με δυνατό παιχνίδι κλείνει σήμερα η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

22η αγωνιστική στην Α1 πόλο γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 από το Περιστέρι.

Το παιχνίδι μπορεί να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τις «ασπρόμαυρες» οι οποίες όμως θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα «μέτρα» τους.

Ο Δικέφαλος είναι στην 7η θέση με 22 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στην 8η με 21, αλλά να έχει ηττηθεί χτες από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, το Περιστέρι που είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς ψάχνει μόνο το τρίποντο για να μπει εκείνο στην οχτάδα και να αφήσει την Ένωση εκτός.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε:

«Κλείνουμε την φετινή χρονιά μ' ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Έχοντας εξασφαλίσει την θέση μας στην οκτάδα, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Παράλληλα, είναι από τα παιχνίδια τα οποία στοχεύαμε από την αρχή της χρονιάς, οπότε ανεξαρτήτως ασφάλειας, θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χαρούμενες».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ