Connect with us

ΑΣ

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στα κιτρινόμαυρα σενάρια

Όλα όσα έλεγαν οι ιθύνοντες του ΑΣ

PAOK24

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στα κιτρινόμαυρα σενάρια

Οι άνθρωποι του ανδρικού τμήματος χάντμπολ δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν τα όσα γράφονται με αφορμή την παρουσία του εφόρου του Δικεφάλου και του προπονητικού τιμ σε αγώνες χάντμπολ στην Αθήνα, καθώς κάποιοι φαίνεται να έχουν καλπάζουσα φαντασία. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έλεγαν:

«Μόνο γέλιο προκάλεσε σχετικό δημοσίευμα από ιστοσελίδα «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης, σχετικά με συμμαχία στον χώρο του χάντμπολ μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ. Ο Έφορος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, μαζί με τον προπονητή Πάνο Γούσιο και τον βοηθό προπονητή Βασίλη Σκανδάλη, παρευρέθηκαν στον αγώνα ΟΣΦΠ-Αερωπός Έδεσσας, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν και τον αγώνα Άρης Νίκαιας – Ζαφειράκης Νάουσας, που τελέστηκε στο ίδιο γήπεδο, με αφορμή την πολυήμερη διαμονή τους στην Αθήνα. Ο κ. Χασεκίδης, μαζί με τους προπονητές της ομάδας, παρακολούθησαν αγώνες ομάδων, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα και οι οποίες αποτελούν ισοδύναμους αντιπάλους για τον ΠΑΟΚ! Η παρακολούθηση σε βίντεο των εν λόγω αγώνων για τακτική και «διάβασμα» σε τι ακριβώς διαφέρει από την παρουσία τους στο γήπεδο; «Βούτυρο στο ψωμί» τους βρήκαν η Ένωση και τα προσφιλή σε αυτή κιτρινόμαυρα sites, που κάνοντας λόγο για συμμαχία ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, αλλά και για ευχάριστο κλίμα μεταξύ των παραγόντων αντίπαλων ομάδων, «στοχοποίησαν» τον Έφορό μας κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος είναι γνωστός για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Σύλλογο εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Ειδικότερα, όταν αναφέρονται σε πανομοιότυπα δημοσιογραφικά άρθρα των δύο ομάδων, μάλλον «στρουθοκαμηλίζουν», καθώς προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα συμμαχιών, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι αρμόδιοι και ιθύνοντες κερδίζουν την «προσοχή», σε όποιο γήπεδο και να βρεθούν… Το staff του ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του, αλλά αντίθετα, σεβόμενο τις συνθήκες που ισχύουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, έκοψε και εισιτήρια αντίστοιχα του αριθμού των ατόμων που παρευρέθηκαν, προσφέροντας μάλιστα και οικονομική ενίσχυση στα γηπεδούχα σωματεία. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο ΠΑΟΚ, βασίζεται στις δυνάμεις και τη δυναμική του, ενώ οι έφοροί του εργάζονται για να γιγαντώσουν το Σύλλογο, χωρίς κανένα οικονομικό και προσωπικό όφελος! Μάλλον εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα, οι κύριοι έμμισθοι πρέπει να δικαιολογήσουν τους μισθούς, που όπως οι ίδιοι διαφημίζουν είναι υψηλοί…»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Ήταν μια νίκη χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο Ποσειδώνιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, σχολίασε:

«Ήμασταν έτοιμες γι' αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα μας κρατήσει μέσα στην πρώτη οκτάδα, οπότε ήμασταν συγκεντρωμένες 100%. Ξεκινήσαμε μπροστά από την αρχή, μας ισοφάρισαν σε κάποιο σημείο, αλλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς που μας βάζουν στην πρώτη οκτάδα, έχοντας ακόμα δύο παιχνίδια. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέση. Ήταν μία νίκη-χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πάντα να είναι εκεί που είναι, ούτε θέλω να σκεφτώ ότι θα βρισκόμασταν κάπου αλλού, οπότε σίγουρα δείξαμε χαρακτήρα».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Ντάσιου, είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν δυνατός και ανταγωνιστικός, και συγχαρητήρια γι' αυτό. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ένα εκ των οποίων είναι πολύ σημαντικό, αυτό κόντρα στο Περιστέρι, θέλοντας να κλείσουμε με τη καλύτερη δυνατή πορεία. Ξέρουμε ότι όταν έχουμε παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ