Connect with us

ΑΣ

Κουλούρη: «Ανταμοιβή για εμένα ο ΠΑΟΚ!»

Η πρώτη σκόρερ της περσινής Α1 για τη μεταγραφή της στον Δικέφαλο και τους στόχους της!

PAOK24

Κουλούρη: «Ανταμοιβή για εμένα ο ΠΑΟΚ!»

Μετά την εξαιρετική της χρονιά με το Πανόραμα, με το οποίο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Α1 χάντμπολ, η Γωγώ Κουλούρη φοράει τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ. Η Ελληνίδα playmaker μίλησε στη FORZA για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, του στόχους της ερχόμενη στον Δικέφαλο αλλά και τη ζωή της εντός κι εκτός γηπέδου.

Ποιες οι πρώτες σου σκέψεις για τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και τελικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Έπειτα από μια καλή χρονιά με την ομάδα του Πανοράματος η εξέλιξη αυτή είναι μια ανταμοιβή για εμένα. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα βήμα παραπάνω για εμένα και θέλω να το κυνηγήσω. Έτσι αποφάσισα να πω ναι σε αυτή την προοπτική».

Τι περιμένεις από τη σεζόν που έρχεται;

«Οι στόχοι του ΠΑΟΚ κάθε χρόνο είναι το νταμπλ. Φέτος θα υπάρχει και το Super Cup, πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα. Ευελπιστώ να πετύχουμε όλους τους εγχώριους στόχους και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη, παρά τη δύσκολη κλήρωση».

Τι θέλεις να πετύχεις εσύ και τι έχεις συναντήσει σε αυτό το πρώτο διάστημα στην ομάδα;

«Σίγουρα θέλω να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει πιο επαγγελματικά από τα όσα έχω συναντήσει έχω μέχρι τώρα, οπότε θέλω να βρω τα πατήματα μου, και στη συνέχεια να βοηθήσω την ομάδα με τους στόχους της. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά οργανωμένη ομάδα κι αυτό το βλέπεις από τις λεπτομέρειες, πέραν φυσικά από τις εγκαταστάσεις και την ίδια την προπόνηση».

Πόσο σημαντικό είναι να έχετε δίπλα σας τον κόσμο της ομάδας;

«Η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική και τη θέλουμε, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού το ένα εξ αυτών θα γίνει σίγουρα εδώ. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα»

Πότε ξεκίνησε η σχέση σου με το χάντμπολ;

«Η σχέση μου με το Χάντμπολ ξεκίνησε στην Κέρκυρα, στην τρίτη δημοτικού. Φτιάξαμε μια ομάδα η οποία συμμετείχε και στα ηλικιακά. Στα 13 μου χρόνια ήρθε η πρόταση από το Πανόραμα, κι έτσι ήρθα Θεσσαλονίκη. Είχα μεγάλες φιλοδοξίες και ήθελα από μικρή να παίξω σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα. Εγώ πήρα τον χρόνο μου, ωρίμασα και θεωρώ ότι η πρόταση ήρθε στη σωστή στιγμή για εμένα».

Πως αποφάσισες να κάνεις ένα τέτοιο βήμα, σε τόσο μικρή ηλικία;

«Θεώρησα ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω. Ένα χρόνο πριν έρθω εγώ στη Θεσσαλονίκη είχε έρθει στην πόλη με τη μητέρα μου, για να ενταχθεί στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Πλέον βρίσκεται στον ΠΑΟΚ Β».

Ποια τα μελλοντικά σου σχέδια;

«Ένας από τους μακροπρόθεσμους στόχους μου στο χάντμπολ είναι να δουλέψω αρκετά ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ και στο εξωτερικό. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω κι αυτή την εμπειρία, να δω το επίπεδο του αθλήματος σε μια άλλη χώρα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Καθημερινά το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει προπόνηση και μερικές ημέρες γυμναστήριο. Παράλληλα, σπουδάζω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής, οπότε υπάρχουν και οι υποχρεώσεις με τη σχολή. Φέτος ενδεχομένως τα πράγματα να είναι πιο απαιτητικά αναφορικά με το χάντμπολ, αλλά νομίζω ότι μπορώ να τα συνδυάσω».

Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να κάνω κάποια βόλτα στην πόλη με τις φίλες μου, ή να περνάω χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια μου. Να μιλήσουμε, να δούμε ίσως μια ταινία ή μια σειρά».

Πηγή: FORZA

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ