ΑΣ
Πρόβα ενόψει playoffs
Ο ΠΑΟΚ στο Καματερό για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας
Για την εξ’ αναβολής 16η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 14:30, εκτός έδρας, τον ΓΑΣ Καματερού.
Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει με νίκη, ώστε να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα πλέι-οφ. Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 32 βαθμούς σε 17 αγώνες.
Απέναντί του, ο ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη με 31-21 επί του Πανελληνίου, και βρίσκεται στην όγδοη θέση με 14 βαθμούς σε 17 αγώνες.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω YouTube.
Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, η πίβοτ του ΠΑΟΚ, Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη. Δουλεύουμε για τα παιχνίδια των πλέι-οφ, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμες γι’ αυτά τα παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν και το πρωτάθλημα».
ΑΣ
Πατρικίδης: «Προσεγγίζουμε κάθε αγώνα με σοβαρότητα»
Τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 5-0 επί του Πύργου
Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ κάθε αναμέτρηση στάθηκε ο Θανάσης Πατρικίδης, μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Δικεφάλου επί του ΠΑΣ Πύργου με 5-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αναφέρθηκε στην ομοιογένεια και την ετοιμότητα της ομάδας του, ενώ έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια στην επόμενη αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Μοσχάτου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ο Πύργος έχει τη δική του δυναμική, είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Με διαφορετικούς στόχους από εμάς, που έχουμε τη δική μας δυναμική, αλλά δεν παύει να είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν εύκολος αγώνας.
Εμείς είμαστε πιο έτοιμη ομάδα, πιο δεμένη. Οι περισσότερες παίκτριες είναι από πέρσι και όσες καινούργιες ήρθαν βοηθάνε στη λειτουργία της ομάδας. Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη.
Προσεγγίζουμε τους αγώνες με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με διαφορετική προσέγγιση, ώστε να μπορούμε να κερδίζουμε σε κάθε αγωνιστική. Αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο ματς με τον Οδυσσέα Μοσχάτου».
Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη με 7-3 επί του ΑΟΔ Κορυδαλλού πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ PayspotLabraki, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal Super League.
Ο Δικέφαλος πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα και αφήνοντας οριστικά πίσω του την ήττα από τον Ερμή Ζωγράφου.
Ο ΑΟΔ Κορυδαλλού αιφνιδίασε τον Δικέφαλο και άνοιξε το σκορ σε μια αντεπίθεση στα πρώτα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ PayspotLabraki πήρε ωστόσο γρήγορα τα ηνία του αγώνα και κατάφερε με δύο όμορφα γκολ να φέρει τούμπα το ματς μέσα σε δέκα αγωνιστικά λεπτά. Οι παίκτες του Δικεφάλου συνέχισαν να πιέζουν, έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους και το σκορ παρέμεινε ρευστό. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με μια νέα αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα για το 2-2, που ήταν και το σκορ στην ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ωστόσο, ο ΠΑΟΚ PaysporLabraki ήταν καταιγιστικός και έθεσε τους δικούς του όρους στην αναμέτρηση. Με μια εξαιρετική απόδοση σε επίθεση και άμυνα, βρήκε άλλα πέντε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 7-3. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Νάβας, Τροβάτο και Ντάτις.
ΑΣ
ΠΑΟΚ: «Λύγισε» από την Ουραλότσκα – Συνεχίζει στο Conference
Ο Δικέφαλος ηττήθηκε στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του LEN Euro Cup Women
Την ήττα με 25-15 από την Ουραλότσκα γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Euro Cup Women, που διεξήχθη στην Ολλανδία.
Οι «ασπρόμαυρες», έχοντας προηγουμένως πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, διεκδίκησαν απέναντι στη ρωσική ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η Ουραλότσκα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-0, προτού η Μπιτσάκου πετύχει το πρώτο τέρμα του Δικεφάλου. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 7-3, ενώ στη δεύτερη περίοδο η Καριπίδου έδωσε επιθετικές λύσεις, χωρίς όμως να αποτρέψει το 14-7 του ημιχρόνου.
Η διαφορά αυξήθηκε στη συνέχεια, με τη ρωσική ομάδα να φτάνει μέχρι το 18-8 και την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 19-10.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να περιορίσει τη διαφορά, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις από τις Καριπίδου, Μαμόγλου, Ούρα και Σαουλίδη, ωστόσο η Ουραλότσκα διατήρησε τον έλεγχο και έφτασε στην επικράτηση με 25-15.
Έτσι, ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο LEN Euro Cup Women και θα συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι στο LEN Conference Cup Women, την τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.




