Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάνθηρας» ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στην Αθήνα, πανηγυρίζοντας το δεύτερο του τρίποντο στα πλέι οφ της Super League.

PAOK24

«Πάνθηρας» ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Αθανασιάδη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 3ο λεπτό, αδυνατώντας να σκοράρει με σουτ εξ’ επαφής στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Λέοβατς.

Στο 22’ ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να απαντήσει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ, με τον Κλάους να «ξαναχτυπάει» ένα λεπτό αργότερα, παίρνοντας δυνατή γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ροντρίγκεζ, με τον Διούδη να απομακρύνει με υπερένταση.

Στο 27’, ωστόσο, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα του Πανιωνίου μετά από σέντρα του Ροντρίγκεζ και μετά από πάσα του Πέλκα σούταρε σημαδεύοντας το γάμα της εστίας του Διούδη, αφήνοντας… άγαλμα τον πορτιέρο των «κυανέρυθρων».

Ο «Δικέφαλος» έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του ενός γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με διαφορετικό πρόσωπο.

Σταδιακά έδιναν χώρο στον αντίπαλο τους, κάνοντας «φτηνά» λάθη και αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες του Πανιωνίου για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Οι «κυανέρυθροι» έπαιρναν αυτοπεποίθηση και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν στο 62’ που έβγαλε ο Γλύκος, το σουτ του Καραμάνου τρία λεπτά αργότερα που κόντραρε στον Μαλεζά και το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 69’, το οποίο και πάλι εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχοντας γλιτώσει την ισοφάριση στο κακό του διάστημα πήρε… αέρα δύο τερμάτων, με τον Μακ μετά από ατομική ενέργεια να πλασάρει τον Διούδη στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-0, παρότι ο Πανιώνιος κέρδισε μετά από λάθος στην άμυνα του «Δικεφάλου» πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Οικονόμου.

Οι «ασπρόμαυροι» με αυτή τη νίκη επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και περιμένουν να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη στο παιχνίδι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που ακολουθεί.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 5

Παναθηναϊκός 4

Πανιώνιος 1

*ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το live της αναμέτρησης

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2

90’+2′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Οικονόμου.

90′ O Μπερμπάτοφ βρίσκει με τη μία τον Ροντρίγκεζ και εκείνος με σουτ από τη δεξιά γωνιά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. 

89′ Ο Οικονόμου εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα άουτ! Παραμένει το 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ! 

88′ Κίτρινη κάρτα στον Χατζηισαϊα.

88′ Πέναλτι για τον Πανιώνιο! Λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Βιγιάλμπα στη συνέχεια κερδίζει το πέναλτι από τον Χατζηισαϊα!

87′ Ο Χατζηισαϊας στη θέση του Μαλεζά. 

84′ Ο Βιγιάλμπα στη θέση του Χαλκιαδάκη. 

82′ Ο Σκόνδρας στη θέση του Λέοβατς. Ο Ίβιτς προστατεύει τον Κροάτη που έχει έξι κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο τιμωρίας. 

81′ Ο Αθανασιάδης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, με τον Διούδη να μπλοκάρει εύκολα έστω και αν χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια. 

77′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ατομική ενέργεια του Μακ, ο Σλοβάκος ελευθερώθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη. 

75′ Ο Καθάριος στη θέση του Κόρμπου. 

75′
Ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Πέλκα. 

74′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας προσπάθησε να βρει με πάσα τον Ροντρίγκεζ μπροστά από τον Διούδη και παρότι δεν τα κατάφερε, η μπάλα λίγο έλειψε να μπερδέψει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. 

72′ 57% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ, έναντι 43% του Πανιωνίου. 

69′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Εξαιρετικό μάκρινό σουτ του Χαλκιαδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ. 

66′ Ο ΠΑΟΚ χωρίς λόγο έχει οπισθοχωρήσει, αδυνατεί να κρατήσει την μπάλα και δίνει με τα λάθη των παικτών του αυτοπεποίθηση και φάσεις στον Πανιώνιο. 

65′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μασούρας έκλεψε από τον Τζαβέλλα, έπαιξε το 1-2 με τον Καραμάνο, με τον τελευταίο να σουτάρει και να κοντράρει τελικά η μπάλα στο σώμα του Μαλεζά. 

65′ 
Οι τελικές προσπάθειες είναι 6(5) για τον Πανιώνιο και 7(3) για τον ΠΑΟΚ.

62′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μπαργκάν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που ο ίδιος κέρδισε στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ και αριστερά, με τον Γλύκο να διώχνει με υπερένταση με γροθιές. 

60′ Σουτ του Σιώπη, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. 

59′ Ο Αθανασιάδης έστρωσε στον Ροντρίγκεζ, με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλά άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου. 

58′ Ο Πέλκας μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου από τα αριστερά, ωστόσο αναχαιτίστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων. 

51′ Σε δύο περιπτώσεις ο Ροντρίγκεζ δε σημάδεψε σωστά, έχοντας την ευκαιρία να βγάλει σέντρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου και δεξιά.  

46′ Κίτρινη κάρτα στον Πέλκα. 

46′
Ο Μπαργκάν στη θέση του Ανσαριφάρντ. 

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

45′ Ο Μασούρας σούταρε αδύναμα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να μπλοκάρει εύκολα. 

41′ Ο Λέοβατς σεντράρει από τα αριστερά κι ο Διούδης μπλοκάρει την μπάλα μετά από έξοδο, προλαβαίνοντας τον Πέλκα που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι. 

39′ Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το παιχνίδι και ψάχνει και δεύτερο γκολ. Σίγουρα για τους παίκτες του Ίβιτς θα πρέπει να είναι προτεραιότητα να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα. 

34′
Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου. 

31′ Ο Ροντρίγκεζ δοκίμασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. 

27′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της άμυνας του Πανιωνίου στη σέντρα του Κίτσιου και μετά από πάσα του Πέλκα με δυνατό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων άφησε… άγαλμα τον Διούδη. 

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ροντρίγκεζ έβγαλε τη σέντρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε δυνατή γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Διούδης απομάκρυνε εντυπωσιακά με δεύτερη προσπάθεια.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Ανσαριφάρντ πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε, με την κόντρα του Λέοβατς να στέλνει την μπάλα κόρνερ, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου. 

22′ 59% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να έχουν 41%.

21′ Σέντρα-σουτ του Χαλκιαδάκη από τα δεξιά, η μπάλα περνάει πλάγιο άουτ. 

15′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Γρήγορη αντεπίθεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μακ βρίσκει τον Πέλκα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, εκείνος σουτάρει, με τον Διούδη να μπλοκάρει την μπάλα. 

14′
Ο Τσίμιροτ βρήκε με μακρινή κάθετη πάσα τον Μακ, εκείνος άνοιξε το κοντρό, με τον βοηθό Σίπκα να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Το ριπλέι δε δικαιώνει τον βοηθό, με τον Μακ να καλύπτεται έστω και οριακά. 

12′ Το παιχνίδι έχει ρυθμό και είναι αρκετά ανοιχτό, με τον ΠΑΟΚ να έχει σπαταλήσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μέχρι στιγμής να μπει σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση. 

7′
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… Τούμπα τη Ν. Σμύρνη, καθώς με την πληθωρική παρουσία τους ενισχύουν με συνθήματα την προσπάθεια των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς. 

3′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!
Ο Λέοβατς έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Αθανασιάδης ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα με προβολή ψηλά πάνω από την εστία του Διούδη.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου. 

A’ ημίχρονο

Έναρξη αγώνα

Στον πάγκο για τον Πανιώνιο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπραργκάν, Καθάριος, Ποζατζίδης και Βιγιάλμπα.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος και Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Χατζηισαϊας, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης, Κοροβέσης και Αντόνις.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΓΚΟΛ: – 29′ Αθανασιάδης, 77′ Μακ

Ασίστ: – 29′ Πέλκας, 77′ Τσίμιροτ

Δοκάρι: –

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Βοηθοί: Σταύρος Σίπκας και Ιορδάνης Δημητριάδης.

Τέταρτος διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χριστόφορος Ζωγράφος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Πολύ σκληρός ο ΠΑΟΚ εύχεται καλή Ανάσταση σε όλους όσους τον περίμεναν…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τι ζήσαμε πάλι… Τι ματσάρα ήταν αυτή! Ένας συγκλονιστικός αγώνας του πιο σπουδαίου πρωταθλήματος, μία τρομερή αναμέτρηση που ανεβάσει πολλά επίπεδα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ δίκαια και πανάξια, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του μέσα στη χρονιά!

Από που να αρχίσεις και να που να τελειώσεις για όσα έζησαν στην Τούμπα οι 17.100 χιλιάδες πιστοί ΠΑΟΚτσηδες που κόντρα στο ρεύμα ήταν εκεί για να συμμετέχουν (και όχι να απαξιώσουν όπως γίνεται κυρίως στα social) σε άλλη μία προσπάθεια της ομάδας του Λουτσέσκου για… ανατροπή! Αυτή είναι η αλήθεια… Ο ΠΑΟΚ ήταν κάτω και έπρεπε να σηκωθεί έχοντας μάλιστα να παίξει με μία τόσο καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η οποία μάλιστα από το πουθενά και εντελώς άδικα προηγήθηκε με 1-2 στο 75΄ και πίστεψε (όπως πολλές φορές φέτος) ότι είναι έτοιμη να κερδίσει και να κατακτήσει μάλιστα τον τίτλο. ΟΧΙΙΙ! ΠΑΟΚ! Ένας ΠΑΟΚ φέτος που πέφτει μερικές φορές, αλλά έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να… επιστρέφει και να αποστομώνει εχθρούς και «φίλους» όταν τον έχουν τελειωμένο.

Η αποψινή ήταν διπλή ανατροπή. Γενικά όσον αφορά την περίοδο μετά τη Λαμία και ειδικά μέσα στο ματς όπου το 1-0 έγινε από το πουθενά 1-2 για να αποδοθεί στο τέλος ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με το μυθικό 3-2!

Πέρα από το τρομερό αποτέλεσμα με τον τρόπο που κατακτήθηκε, η εικόνα της ομάδας του Λουτσέσκου ήταν εξαιρετική. Πέρα από το διάστημα 5΄-25΄ όπου η Ένωση ξεδίπλωσε τις αρετές της και ο Κοτάρσκι κράτησε, σε όλο το άλλο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έκανε τη «δουλειά» του και με τεράστια πάθος-δύναμη έφερνε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Το πιο χαρακτηριστικό νούμερο και στοιχείο της βραδιάς ήταν τα 13-4 κόρνερ. Αυτό το νούμερο αποτυπώνει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και δείχνει πόσο πίεσε τον αντίπαλο. Αν μέσα στο γήπεδο ήταν για περισσότερο ώρα ο Ντεσπόντοφ με τις εκτελέσεις του και ο Σαμάτα που ψηλά είναι καλός, ίσως το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Αλλά ποιος να ξέρει αν με τους δύο η ομάδα θα ήταν τόσο καλή και θα κέρδιζε τόσα στημένα… Όλα σχετικά είναι…

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου απέδειξε και σήμερα πόσο ψηλό ταβάνι έχει ως ομάδα, απέναντι στη δεύτερη ομάδα με το ψηλότερο ταβάνι απόδοσης στη χώρα. Και αν πολλοί-πάρα πολλοί μιλούσαν για σβήσιμο ΠΑΟΚ και για τέλος στην ενέργεια της ομάδας μετά τα περασμένα ματς, επιβεβαιώθηκαν στον μέγιστο βαθμό όλοι όσοι εντός αγωνιστικού ήταν βέβαιοι πώς οι παίκτες, σωματικό θέμα ΔΕΝ έχουν.

Ατομικά ο Κοτάρσκι έκανε τη σπουδαία δουλειά του όταν έπρεπε. Κουλιεράκης και Κεντζιόρα πήγαν καλά απέναντι στα αντίπαλα πολύ ποιοτικά φορ και φυσικά ο Κουλιεράκης δεν έκανε ΠΟΤΕ φάουλ στον Πόνσε πριν το 1-2. Ο Όττο δεν ήταν κακός, ενώ στον Λουτσέσκου βγήκε σε απόλυτο βαθμό η αλλαγή Σάστρε. Ο Μπάμπα έχει ρίξει τον ρυθμό του και αυτό είναι ολοφάνερο. Παρολ’ αυτά προσφέρει πολλά. Ο Σβααμπ έδωσε και πάλι ό τι είχε, ενώ για πολλοστή φορά ο Μεϊτέ ανέβηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ντέλιας έκανε σπουδαίο ματς έχοντας απόλυτη υπευθυνότητα σε όλες τις ενέργειές του. Ο Τάισον με τα πολλά λάθη θα πρέπει να ξεκουραστεί μια και του έλειψε η τελική ενέργεια, ενώ σπουδαία προσπάθεια έκανε ο Αντρίγια. Ο Μπράντον προσπάθησε όσο… ήταν όρθιος. Και ο Σαμάτα έδωσε πολλά στις μονομαχίες στο τέλος, όπως και ο Ντεσπόντοφ στα στημένα.

Στον αγώνα είχαμε μόλις 8-6 τελικές, αλλά όλες σχεδόν ήταν μεγάλες ευκαιρίες.  Στο 73%-76% η ακρίβεια στις πάσες.  Πρώτοι για τον ΠΑΟΚ στις προωθητικές πάσες με 7 οι Τάισον και Μπάμπα, στα 9 λάθη ο Τάισον, από 6 Μπάμπα, Κουλιεράκης. Στα 6 κλεψίματα ο Μεϊτέ. Πρώτος σε κερδισμένα φάουλ ο Σάστρε με 3!

* Το πρωτάθλημα παίζεται και σαφώς είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τρεις νίκες στην τελευταία εβδομάδα της χρονιάς απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη. Ας το αφήσουμε και πάμε να δούμε ένα ματς, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

* Στο τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση με τον Αλμέιδα να ξεφεύγει εντελώς και μεταξύ άλλων, έσπρωξε και έπιασε από τον λαιμό άνδρα αστυνομικό της αθλητικής βίας! Ήρθε να μας κουνήσει το δάκτυλο ο Αλμέιδα και έλεγε… έλεγε… έλεγε, μέχρι να κληθεί να σχολιάσει το στιγμιότυπο όπου πιάνει τον αστυνομικό από τον λαιμό. Εκεί και μόνο έκανε και την αυτοκριτική του.

* Στο 1-2 του Βίντα πέρα από το ανύπαρκτο φάουλ, υπάρχει και υποψία οφσάιντ. Γραμμές έδειξαν ποτέ;

Καλή Ανάσταση πλέον σε όλους και υπομονή σε όλους τους εμμονικούς με την ομάδα του Λουτσέσκου. Τι να κάνουμε; Θα πρέπει τώρα να περιμένουν για… μετά το Πάσχα και να παρακαλάνε να το χάσει ο ΠΑΟΚ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπα: «Είπαμε ότι δε θα τα παρατήσουμε»

Τι είπε για τα όσα συζητούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε δυναμικά στη μάχη του τίτλου, μετά τη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Ράχμαν Μπάμπα δε μπορούσε παρά να μην είναι ικανοποιημένος από την επικράτηση των «ασπρόμαυρων», ενώ στάθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου, αλλά και στον παράγοντα που μπορεί να διαδραματίσει η Τούμπα για την κατάληξη της μάχης του πρωταθλήματος.

«Πιστεύω πως ήταν ο Κωνσταντέλιας ο σημερινός MVP, έκανε πολλά πράγματα, σκόραρε δύο γκολ. Ο Σάστρε σκόραρε ένα κρίσιμο τέρμα, όμως ο Κωνσταντέλιας θεωρώ πως ήταν ο MVP του ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Το μόνο που μας μένει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς και να δούμε που θα οδηγήσει αυτό».

Όσον αφορά το τι συζητούσαν τις τελευταίες ημέρες:

«Από τις αρχές της εβδομάδας κάναμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας. Είπαμε πως δε θα τα παρατήσουμε ποτέ και πως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Υπήρξε συσπείρωση και μέσω αυτής βγάλαμε την επιμονή μας, παλέψαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή».

Για τις ανατροπές που κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ:

«Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε μπροστά και να παλεύουμε όλα τα ματς. Στα δύο ματς μαζί της, μετά το 60' έριξε την ένταση και εμείς βγάλαμε αντίδραση».

Για το αν η Τούμπα θα κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα:

«Ναι και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την στήριξή τους. Δεν σταμάτησαν ποτέ να μας στηρίζουν. Ακόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ απόψε, ήταν δίπλα μας. Τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ