ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περιμένει τα αποτελέσματα
Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (10/05, 19:00).
O Γιώργος Γεωργιάδης είδε στην προπόνηση της Παρασκευής δύο ποδοσφαιριστές του να είναι αμφίβολοι για τον κυριακάτικο αγώνα.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Εγιάλ Γκολάσα αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και στον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα και με το φόβο να έχουν υποστεί θλάση θα υποβληθούν σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί με σιγουριά το μέγεθος της ζημιάς του ενδεχόμενου τραυματισμού τους.
Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο με μία πρωινή προπόνηση στις 12 η ώρα στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος της οποίας ο Γεωργιάδης αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ.
Με δεδομένες τις απουσίες των Αθανασιάδη, Νομπόα, Μακ και Σαλπιγγίδη ο Γεωργιάδης δε θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην έχει στη διάθεση του και τους Κωνσταντινίδη και Γκολάσα, όντας αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει ξανά τα πλάνα του.
Στα βιβλία της ιστορίας πέρασε ο Τάσος Δουβίκας και μαζί του η Κόμο, η οποία δεν έδειξε οίκτο στην Λανς και την διέυσυρε με το σοκαριστικό 1-9 στο Bollaert.
Ο 27χρονος φορ έγινε ο 3ος Έλληνας που πετυχαίνει χατ-τρικ στο Champions League, πρώτος που το κάνει μαζί με ασίστ και πλέον είναι ο Νο1 σκόρερ της League Phase με 6 γκολ!
Στην 4η θέση με 9 βαθμούς βρίσκεται πλέον η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, η οποία την επόμενη αγωνιστική, στις 24 Νοεμβρίου, υποδέχεται την ΑΕΚ.
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπέτις 2-1
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με μία κλασική του κίνηση και συρτό σουτ ήταν αυτός που λύτρωσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο 72ο λεπτό με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της.
Ένα γκολ με τεράστια βαθμολογική, αλλά και σημειολογική σημασία για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 23ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του Γκιρασί και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Φάμπιο Σίλβα άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (49’), όμως η Μπέτις είχε ισοφαρίσει προσωρινά (67’) με τον Ρουϊμπάλ.
Η καταιγιστική Ντόρτμουντ πήρε αυτό που άξιζε με το γκολ του Καρέτσα και με 9 βαθμούς δικαιούται να ονειρεύεται ακόμα και θέση στην πρώτη οκτάδα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χαλδέζος: «Περήφανοι για την πρόκριση, ήμασταν ανώτεροι»
«Πρόκληση για το PAOK Academy το Μουντιάλ Κ17»
Την ανωτερότητά της επιβεβαίωσε η Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζρίνσκι (3-0) παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.
Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Νίκος Χαλδέζος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Magenta TV.
«Νομίζω φάνηκε η ανωτερότητά μας, ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα και το δείξαμε στο γήπεδο. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση και είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόκριση».
Για τις αλλαγές συγκριτικά με τον Αστέρα: «Είμαστε πάρα πολλά παιδιά. Προσπαθούμε όλοι να παίξουμε».
Για την Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στη Εθνική. Και για το PAOK Academy είναι πολύ σημαντική πρόκληση. Πάμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στα προκριματικά. Θα δώσουμε τα πάντα με όποιον και να παίξουμε».
Αντίστροφα μετρά ο ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo και παιχνίδι ένας εναντίον ενός (1v1). Στη συνέχεια, το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στην αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.
Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Πέλκας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ο Λουσέ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
https://www.youtube.com/watch?v=zfmSFL51s2Y




