Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πιο όμορφη επίσκεψη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη είχε η ομάδα μπάσκετ του "Δικεφάλου" σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει την πρωινή της προπόνηση στο "Παλατάκι".

Αγάπη Γαβριηλίδου

Η πιο όμορφη επίσκεψη

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της: 

“Μία πολύ ιδιαίτερη, ευχάριστη και διδακτική επίσκεψη, είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», με την παρουσία αντιπροσωπείας από τον Αθλητικό Σύλλογο Τυφλών Ήφαιστος. Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γιώργο Μαρκόπουλο και την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Πόπη Καραηλία, οι αθλητές του Ηφαίστου έγιναν δεκτοί με πολύ όμορφο τρόπο και ένα θερμό χειροκρότημα από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας (που ετοιμαζόταν για την προπόνηση της) και τους αθλητές της παιδικής ομάδας (που μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμά της).

Η κ. Καραηλία ενημέρωσε για την επόμενη δράση του Ηφαίστου, που θα συμμετάσχει στον 3ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα ο προπονητής του Ηφαίστου Γιώργο Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εκγύμναση των αθλητών του συλλόγου τυφλών, αλλά και στις μεγάλες επιτυχίες που έχουν σε όλα τα αθλήματα. Για την δική του εμπειρία, σε επίπεδο προπόνηση, αλλά και αγώνων, μίλησε και ο διεθνής με την Εθνική ομάδα «Γκολμπολ», Νίκος Αργυρός.

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ μάλιστα για να μπορέσουν να αντιληφθούν ένα μόνο ποσοστό των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί αθλητές όταν γυμνάζονται, φόρεσαν τις ειδικές μάσκες, με τις οποίες δεν περιορίζουν απλώς την όραση, αλλά την καταργούν! Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης προχώρησαν ακόμη περισσότερο και με την βοήθεια συνοδού, αλλά και χωρίς όραση, αφού φορούσαν τις ειδικές μάσκες, έτρεξαν στο PAOK Sports Arena, για να αντιληφθούν τις συνθήκες με τις οποίες θα τρέξουν στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο και οι αθλητές του Συλλόγου Τυφλών Ήφαιστος.

Η προσπάθεια των αθλητών του Ηφαίστου αξίζει συμπαράστασης και στήριξης και αυτό ακριβώς κάνει και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ερωτικός 9,48». Για τον λόγο αυτό στο PAOK Sports Arena και μαζί με τους ανθρώπους και τους αθλητές του Ηφαίστου, βρέθηκαν και τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Ερωτικού 9,48», οι Μαρία Στύλου, Ζωή Γκολέμα και Σταύρος Μύθος”. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

O Πόρτερ Τζούνιορ… πέταξε στην κορυφή (vid)

Ξεχώρισε το κάρφωμα του Αμερικανού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου, σημειώνοντας κι ένα ξεχωριστό highlight με ένα κάρφωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, η φάση ήταν στην κορυφή του Top 5 της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλικό μέχρι τα πλέι οφ

Με πρόγραμμα προπονήσεων θα πάει η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ, εκεί όπου στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Δεδομένου ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια αυτά, αφού οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλέι οφ της Euroleague, στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρξε η σκέψη για ένα φιλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πλάνο ήταν το παιχνίδι αυτό, να γίνει με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν κατέστη δυνατό και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας (πιθανότατα στις 11/5), ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα που «χρωστάει»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ