ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Γκαζώνει» ενόψει τελικού
Με προπόνηση στην Τούμπα συνεχίστηκε η προετοιμασία…
Με μια προπόνηση, που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του και δούλεψε ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο κομμάτι της τακτικής.
Στο ξεκίνημα οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν μία σειρά από δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής με συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε μέρος της τακτικής προσέγγισης του τελικού.
Μετά από κάποια σπριντ, η δουλειά έκλεισε με παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρό χώρο. Ο Άντριαν Περέιρα παρέμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Την Πέμπτη (20.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Τα νέα συμβόλαια και προβληματισμοί για Καραϊσκάκη» (vid)
Όσα ανέφερε ο Σταύρος Κόλκας στο σημερινό GRANDE 4
Ο Σταύρος Κόλκας μίλησε στην εκπομπή GRANDE 4 στο κανάλι του FOXBET στο youtube, για τις ανανεώσεις Ζίφκοβιτς και Ντεσπόντοφ, αλλά και τους προβληματισμούς του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω
https://www.youtube.com/watch?v=WHk1vtHBuC8
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στις κλήσεις της Σερβίας ο Ζίφκοβιτς! (vid)
Σταθερά στις επιλογές του Παούνοβιτς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ
Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς βρίσκεται για ακόμα μια φορά στις κλήσεις του Βέλικο Παούνοβιτς, για τις αναμετρήσεις των «Πλάβι» με Γερμανία και Ελλάδα για το Nations League.
Οι Σέρβοι θα αντιμετωπίσουν αρχικά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο Βελιγράδι στις 13 Νοεμβρίου, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον Βόλο.
Μάλιστα, η ανακοίνωση των κλήσεων έγινε, με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πύργο για τη 10η αγωνιστική της Super League 2, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 15:00.
Ο Δικέφαλος μετά την ισοπαλία στην εκπνοή απέναντι στη Ζάκυνθο, καλείται να πάρει το τρίποντο για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.
Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Ντάνι Πονζ βρίσκεται στη 12η θέση με 9 βαθμούς.




