Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίνγκασον: Έριξε το… μπαλάκι στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του

Τι είπε ο Ισλανδός για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και το μέλλον του

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ίνγκασον: Έριξε το… μπαλάκι στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, αλλά και στο γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» θα έπρεπε να πάνε μπροστά στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο ή τριών γκολ, αναφέρθηκε ο Ίνγκασον στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Ισλανδού σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον Δικέφαλο.

«Έχω ξαναπεί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω ένα ισχυρό club από πίσω μου για το οποίο αγωνίζομαι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε σε μένα αλλά στη διοίκηση. Εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι χαρούμενος εδώ».

Σχετικά με τον αγώνα είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα, έπρεπε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη κατάσταση για το δεύτερο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα. Το κλειδί είναι ότι σκόραραν μετά από όταν σκοράραμε εμείς και όταν ήμασταν σε καλό σημείο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη θέση, το γκολ ήρθε αμέσως μετά και μας έκοψε τα φτερά, ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αλλά συνεχίζουμε.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε σύστημα, έβαλε περισσότερους παίκτες στα χαφ, δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε κάθετα, προσπαθήσαμε πολύ, βάλαμε τα δυνατά μας, ψάξαμε να βρούμε χώρους αλλά χαλάσαμε τις προσπάθειες μας στα τελευταία κρίσιμα μέτρα, ίσως να μας έλειψε η ποιότητα και το καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε, μας κόστισε πολύ σε ενέργεια με αποτέλεσμα να μην είμαστε τόσο φρέσκοι όσο πρέπει»

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ:

«Δεχόμαστε πολλά γκολ σε όλη τη σεζόν, δεν θεωρώ όμως ότι είναι το πρόβλημα, δεχθήκαμε πρώτο γκολ σήμερα, είχαμε 4 παιχνίδια σερί χωρίς να δεχθούμε γκολ, ήμαστε σε καλό μομέντουμ, θα παίξουμε μέχρι τέλους, δεν αλλάζουμε κάτι, δεν εγκαταλείπουμε και έχουμε πίστη ενόψει των play-off γιατί όλα μπορεί να συμβούν. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έκανε ουσιαστικές ευκαιρίες, ευτύχησε να σκοράρει από στημένο, ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι έπρεπε για να κερδίσει. Αντιμετωπίζαμε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, μειώσαμε τη διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και έχουμε πολλά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για την επέμβαση του Βατσλίκ στην κεφαλιά του:

«Όταν έπιασα την κεφαλιά θεώρησα ότι έστειλα τη μπάλα μακριά για να νικήσω τον τερματοφύλακα, είμαι μεγάλης κλάσης όμως και κατάφερε να αποκρούσει, ίσως έπρεπε να βάλω λίγη περισσότερη δύναμη για να τον προσπεράσει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ