Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ με ειδικά στοιχήματα έως το 91.00!

Τα ειδικά στοιχήματα του Betmarket.gr για τον μεγάλο τελικό του Conference League!

PAOK24

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ με ειδικά στοιχήματα έως το 91.00!

Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ θα λύσουν τις διαφορές τους στην Πράγα σήμερα το βράδυ, σε μία αναμέτρηση που εκ πρώτης όψεως (τουλάχιστον) έχει τα φόντα να μας αφήσει ικανοποιημένους από άποψη θεάματος.

Κάθε τελικός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτος, μιας και μιλάμε για μία και μόνο αναμέτρηση. Ενενήντα ή εκατόν είκοσι λεπτά δράσης (σε περίπτωση παράτασης και πέναλτι) όπου όλα μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό, άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς όλων των αθλημάτων.

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ

Για να πούμε και την αλήθεια, οι τελικοί μεγάλων διοργανώσεων δεν είναι για σοβαρό στοίχημα. Οι στοιχηματικές εταιρίες πολύ σπάνια κάνουν λάθη σε τέτοιους αγώνες. Ειδικά σε βασικές αγορές, «1-χ-2» ή over/under. Οπότε και η έννοια του value betting πάει… περίπατο. Ωστόσο, η μελέτη παραμένει η ίδια αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει μπροστά η διαίσθηση (έμπνευση του κάθε παίκτη). Κάθε προγνωστικό μπορεί ταυτόχρονα να είναι «σωστό» ή «λάθος», ανάλογα την οπτική γωνία του καθενός.

Τα δεδομένα του αγώνα είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους, ενώ στο Betmarket.gr μπορείτε να βρείτε πλήρης ανάλυση για τον μεγάλο τελικό.

Ακριβές σκορ στο 16.00

Επιστρέφω από εκεί που ξεκίνησα το σημερινό κείμενο. Θεωρώ πως οι δύο σύλλογοι έχουν όλα τα φόντα να μας χαρίσουν ένα πλούσιο σε σκορ και θέαμα παιχνίδι. Είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία τους, η ποιότητά τους και τα πρόσφατα στατιστικά τους που σου δίνουν την αίσθηση για ένα γεμάτο παιχνίδι.

Η πλειοψηφία των αγώνων της Φιορεντίνα στη διοργάνωση επιβεβαίωσε το over (12/13 τελευταία), ενώ και η Γουέστ Χαμ σκόραρε σε όλες τις αναμετρήσεις της στη διοργάνωση, στις 10/14 τουλάχιστον 2 φορές.

Εχοντας ως βάση το 1-1 και την ικανότητά τους στο σκοράρισμα αλλά και τις όχι και τόσο στιβαρές άμυνές τους, ομολογώ πως το 2-2 είναι το σκορ που μου κάνει μεγαλύτερη αίσθηση. Καμιά τους δεν το έχει φέρει ως τώρα αλλά η Φιορεντίνα το γυροφέρνει καιρό τώρα. Με ένα 1-2 ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με τη Βασιλεία, 2-3 με τη Λεχ, 3-2 τον περασμένο Φλεβάρη με την Μπράγκα. Οι Αγγλοι στα 5 τελευταία τους σε Premier και Conference έφεραν: 2-1, 3-1, 1-0, 0-2 και 2-1.

Προφανώς και μιλάμε για ένα fun bet, το δείχνει άλλωστε και η απόδοση που φτάνει το 16.00 της Betshop. Αν είναι να δούμε ματσάρα, ας το φτάσουν στα… άκρα.

BetBuilder με σκόρερ στο 16.50

Από την στιγμή που «βλέπω» τελικό με γκολ, θα στραφώ στους σκόρερς. Από μεριάς Φιορεντίνα, ο πιο «καυτός» παίκτης της είναι αναμφίβολα ο Νίκο Γκονζάλες. Ο Αργεντινός σκόραρε στα ¾ τελαυταία της παιχνίδια και σ’ αυτά με το μεγαλύτερο «βάρος» στα πόδια. Στον τελικό Κυπέλλου με Ιντερ, στον τελικό πρόκρισης με Βασιλεία στην Ελβετία (2 φορές) αλλά και σ’ αυτόν της περασμένης Παρασκευής με τη Σασουόλο.

Από μεριάς Γουέστ Χαμ, ο βασικός επιθετικός Αντόνιο είναι το «βαρύ» πυροβολικό, με 5 γκολ στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια του Conference League. Κάτι που πρέπει, επίσης, να σημειωθεί είναι ότι η Φιορεντίνα δέχεται γκολ από επιθετικούς στα τελευταία παιχνίδια της. Δύο της έβαλε ο Λαουτάρο στον τελικό Κυπέλλου, τα 2/3 που δέχτηκε από τη Βασιλεία μπήκαν από τον επιθετικό Αμντουνί.

Το να σκοράρουν σήμερα Νίκο Γκονζάλες και Αντόνιο προσφέρεται σε απόδοση 16.50 στη Novibet.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ:

Ακριβές σκορ: 2-2 σε απόδοση 16.00 με 10 μονάδες στην Betshop με προσφορά* για τον αγώνα

Να σκοράρουν Νίκο Γκονζάλες (Φιορεντίνα) και Αντόνιο (Γουέστ Χαμ) σε απόδοση 16.00 με 10 μονάδες στη Novibet

Ακριβές σκορ: 2-2 και Να σκοράρουν Νίκο Γκονζάλες (Φιορεντίνα) και Αντόνιο (Γουέστ Χαμ) σε απόδοση 91.00 με 5 μονάδες στη Novibet

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ποδοσφαιρική επένδυση από… Ατζούν

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στη Μάριμπορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Αφού ερευνήσαμε ποιος σύλλογος στη Σλοβενία είναι ο καταλληλότερος για εμάς, αποφασίσαμε ότι αυτός είναι η Μάριμπορ. Ήμουν στο Μάριμπορ την περασμένη εβδομάδα, μου αρέσει πολύ η πόλη, μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο», είπε ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, σε ΜΜΕ του ομίλου Αλαφούζου, ενώ σενάριο τον ήθελε να κινείται για την απόκτηση του Βόλου, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε.

Στη Σλοβενία, υπήρχαν σενάρια και για την Ολίμπια αλλά και για τη Μούρα, με τον Ατζούν να επιλέγει τη Μάριμπορ. «Είμαι μεγάλος οπαδός της Φενέρμπαχτσε, πήγαινα σχεδόν σε κάθε αγώνα του συλλόγου. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία, έχουμε επεκτείνει την παραγωγή σε 13 χώρες. Το ποδόσφαιρο παρέμεινε μέρος του εαυτού μου. Είμαι απλά τρελός για το ποδόσφαιρο. Η Σλοβενία έχει μεγάλες δυνατότητες με εγχώριους παίκτες, στους οποίους είναι απαραίτητο να προσθέσουμε κάποια ξένη ποιότητα και να δημιουργήσουμε ένα μείγμα που μπορεί να είναι επιτυχημένο στην Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζέγκοβιτς»

Δημοσίευμα στη Σερβία για τον επιθετικό της Κηφισιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και τον ΠΑΟΚ, εμπλέκουν σε μεταγραφικό σενάριο ενόψει καλοκαιριού οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com» σε κείμενο της με τίτλο «ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ», αναφέρει ότι ο 29χρονος επιθετικός της Κηφισιάς, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ο συντάκτης στέκεται και οικονομικές λεπτομέρειες, γράφοντας για συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή φέτος στην Κηφισιά, ενώ από τον ΠΑΟΚ ζητάει 500.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο κείμενο επίσης, σημειώνεται πως ο Οζέγκοβιτς έχει καλή φιλική σχέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ φέτος με την Κηφισιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 16 γκολ σε 30 συμμετοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ