Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ;

Επτά υποψήφιοι για το φετινό βραβείο “Πλάτων Φορόπουλος”

Στέργιος Αναστασιάδης

Ποιος ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ;

Tην δυνατότητα να αναδείξουν τον κορυφαίο σε απόδοση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχουν εδώ και λίγα λεπτά οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Υποψήφιοι; Οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κάλεντ Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας!

Σχετικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε:

“Μία δύσκολη και μεταβατική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Μία σεζόν που ο ΠΑΟΚ ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές. Ποιος όμως ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της ομάδας; Ήρθε η ώρα να βρούμε τον BOX MVP της σεζόν 2022-23, που θα κερδίσει το βραβείο “Πλάτων Φορόπουλος”.

Επτά παίκτες θα μπουν στην μάχη για τον τίτλο του πολυτιμότερου. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App ανοίγουν τις κάλπες τους και ζητούν να ψηφίσετε τον παίκτη που θα πάρει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» της σεζόν 2022-23. Ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος;

Τη σεζόν 2013-14 ήταν ο Λίνο που κατέκτησε το πρώτο βραβείο κι απέδειξε σε όλους πως η ηλικία δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, διασώθηκε σε μία κακή σεζόν για την ομάδα. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους και συνέβαλε τα μέγιστα στο να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17.

Στη συνέχεια τα ηνία πήρε ο αρχηγός! Οι σεζόν 2017-18 και 2018-19 ήταν υπόθεση του Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και την οδήγησε σε μία διετία απόλυτης κυριαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την σεζόν 2019-20, ο Γιόσιπ Μίσιτς έκανε μία εξαιρετική χρονιά και ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, ενώ την επόμενη σεζόν ο Χρήστος Τζόλης έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας σύμφωνα με τη δική σας γνώμη. Την περσινή σεζόν ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήρθε από την Ιταλία με… σπασμένα φρένα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και φυσικά ήρθε πρώτος στις επιλογές του κοινού.

Ψηφίστε μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App αυτόν που θεωρείτε ως τον BOX MVP της σεζόν 2022-23″.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ