Advertorial

Δεν πέφτει το «κάστρο» της Τούμπας!

Το φετινό αήττητο του ΠΑΟΚ εντός των τειχών και ο Κάρολ Σφιντέρσκι

Published

on

Μπορεί να κατηγορήσει για αρκετά λάθη κάποιος τον φετινό ΠΑΟΚ, ωστόσο σε ένα πράγμα δεν γίνεται να φέρει κανείς αντίρρηση. Στην δυναμική που εμφανίζει στο γήπεδό του, ακόμα και χωρίς την στήριξη του κόσμου του.

Ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος στην Θεσσαλονίκη από τον περασμένο Ιούλιο, μετρώντας 11 νίκες και 5 ισοπαλίες στις εγχώριες διοργανώσεις! Μάλιστα, λειτουργεί εξαιρετικά από την μέση και μπροστά, βρίσκοντας δίχτυα σε όλες, ενώ στις 13 από τις 16 σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές

Με δεδομένη, λοιπόν, την δυναμική της έδρας και την βαθμολογική αδιαφορία του Ολυμπιακού, ο άσος βρίσκεται στο 2.50. Οι Πειραιώτες εδώ και ένα μήνα παρουσιάζονται χαλαροί και ασταθείς στα μετόπισθεν, στοιχείο θετικό για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, με το line του over 1,5 γκολ να προσφέρεται στο 2.50.

Κοιτώντας τις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από το ντέρμπι και τους υποψήφιους σκόρερ, το να σημειώσει γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Κάρολ Σβιντέρσκι κοστολογείται στο 3.40. Ο Πολωνός επιθετικός πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, είχε συμμετοχή στα 3 από τα 6 τελευταία γκολ της ομάδας (2 γκολ-1 ασίστ) και αναμένεται να πάρει προσπάθειες μέσα στο «κουτί».

Τέλος, από τα μακροχρόνια των playoffs, το line στα γκολ του ΠΑΟΚ παραμένει στο 14,5 και σε απόδοση 2.10! Ο «δικέφαλος» έχει σημειώσει 4 τέρματα στις τρεις πρώτες στροφές, τα παιχνίδια του είναι ανοιχτά, οπότε μπορεί να το ξεπεράσει.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Comments

Trending