Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου

Έκλεισε ο διεθνής Καναδός πασαδόρος

PAOK24

Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου

Μετά την απόκτηση του σπουδαίου Ολλανδού διεθνή, Μάαρτεν Φαν Χάρντερεν, ο ΠΑΟΚ προχωρά σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα της νέας σεζόν, καθώς συμφώνησε με το διεθνή Καναδό πασαδόρο, Τζέι Μπλανκενάου.

Στο παρελθόν έχει περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου, με την οποία μάλιστα αναγκάστηκε να αγωνιστεί και ως διαγώνιος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ολλανδική Χρόνιγκεν, στην γερμανική Ντούρεν, στην βελγική Μασέικ, στην τουρκική Αρκάς, στην πολωνική Βαρσάβα και φέτος στη γαλλική Λιλ. Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Βελγίου, 1 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ Ολλανδίας, ενώ ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του Καναδά, τόσο το 2016 όσο και το 2020.

Η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη θεωρείται δεδομένη και μένει το τυπικό της ανακοίνωσης.

ΑΣ

Ιδιαίτερη επίσκεψη στη Βοσνία!

Μια «έκπληξη» ανέμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Μπάνια Λούκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, εκεί όπου αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Μπόρατς στον επαναληπτικό του 2ου γύρου του European Cup.

Η αποστολή του Δικεφάλου έτυχε υποδοχής, καθώς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας και κάτοικος της πόλης, Μίκι Ραντζέλοβιτς βρέθηκε στο ξενοδοχείο των ασπρόμαυρων και συνομίλησε με ανθρώπους των ασπρόμαυρων.

Ο Ραντζέλοβιτς υπερασπίστηκε τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ για μία σεζόν το 2004, ενώ την αποστολή επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της Μπόρατς, Ντάρκο Σάβιτς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έτσι τη νίκησε! (vid)

Τα στιγμιότυπα του «διπλού» του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-3 σετ(23-25,18-25,25-23,21-25), κάνοντας το 2 στα 2 στη Volleyleague Γυναικών.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές της νίκης του Δικεφάλου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σιάβο: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση»

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Φίλιππο Σιάβο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και νίκη των αθλητριών του, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-3 επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Χωριό.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής δήλωσε:

«Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι δύσκολο να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή σου. Έχουμε δύο νίκες σε δύο αγώνες, στην πρώτη αγωνιστική δεν ήμασταν τόσο καλοί. Βελτιωθήκαμε στο μπλοκ και στην άμυνα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα σε όλη τη διάρκεια του ματς. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλό ματς, με εξαίρεση λίγο στο τρίτο σετ.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ