Advertorial

Euro 2020: Ωρα για γκολ στα Αγγλικά δίχτυα

Η ανάγνωση του δεύτερου ημιτελικού

Published

on

Η Ιταλία είναι η μία από τις δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Μπορεί για πρώτη φορά στη διοργάνωση να μην είχε τελική στην εστία στο ημίχρονο και να μπλοκαρίστηκε στο πρώτο μέρος από τους Ισπανούς, αλλά χάρη στον Κιέζα βρήκε το γκολ στις αρχές του δεύτερου. Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν, με τον Μοράτα να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Kαι μετά στα πέναλτι, όπου οι Ισπανοί επιβεβαίωσαν τον… κανόνα του πόσο δύσκολο είναι να κάνει μια ομάδα δύο σερί προκρίσεις στα πέναλτι. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο σκόρερ της αναμέτρησης, Κιέζα, σκόραρε με την φανέλα της Ιταλίας σε ένα γήπεδο όπου έχει σκοράρει ο παππούς αλλά και ο πατέρας του.

Το στοίχημα της Ημέρας

Μεχρι εχθές πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας ήταν οι Άγγλοι στο 3,25. Πώς να μην είναι άλλωστε αφού διαθέτουν τη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης χωρίς να έχουν δεχτεί ακόμα γκολ, ενώ επιθετικά βρίσκουν γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
Άλλο ένα στοιχείο θετικό είναι ότι διαθέτουν πολλούς και διαφορετικούς σκόρερ.

Η Δανία, αν εξαιρέσουμε το ματς με την Φινλανδία, που υπέστη το σοκ με τον αρχηγό της Έρικσεν έχει δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής στην διοργάνωση και δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος, παρότι οι Άγγλοι θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Στοιχηματικά οι Αγγλοι είναι σωστά το φαβορί της αναμέτρησης και έχουν το προβάδισμα, με τον άσσο να προσφέρεται στο 1,70. Αξία βρίσκουμε όμως στα γκολ, εκεί όπου θεωρούμε ότι το σύνολο του Σάουθγκεϊτ θα περάσει για 1η φορά δύσκολες στιγμές από την παραγωγική επίθεση των Δανών. Από την άλλη σκοράρει σταθερά και πλέον έχει σε φόρμα τον Κέιν. Το over στο 2,30 αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή.

Ειδικά Παικτών

Ο 23χρονος επιθετικός της Δανίας, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, έχει σκοράρει τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του, διαθέτει δυνατό σουτ και βρίσκεται μέσα σχεδόν σε όλες τι φάσεις. Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποτεδήποτε παίζει στο 4,50.

Hot Stat

Η Δανία έχει επτά διαφορετικούς σκόρερ στη διοργάνωση μέχρι τώρα.

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και πλούσια θέματα για τη διοργάνωση.

Comments

Trending