Advertorial

Αντίδραση και πρόκριση που πληρώνουν

Όλα τα combo bets της Novibet

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μποέμιαν στην Τούμπα (20:00), με έναν και μοναδικό στόχο. Την νίκη με διαφορά δύο τερμάτων που θα του δώσει το εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου παρότι δεν έπεισε με την παρουσία του στο Δουβλίνο, κατάφερε να περιορίσει την ζημιά, χάρη στο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα (2-1). Οι τόνοι διατηρήθηκαν χαμηλά στο κενό διάστημα από τον Ρουμάνο τεχνικό, που δούλεψε αρκετά πάνω στην συνοχή της ομάδας.

Όντας υποψιασμένος από το ματς της περασμένης εβδομάδας και μαθαίνοντας από τα λάθη του, αναμένεται ο Κυπελλούχος Ελλάδας να βγάλει αντίδραση και ν’ ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Βέβαια, και οι μπουκ είναι προετοιμασμένοι, προσφέροντας τον άσο σε τιμές απόλυτου φαβορί, ενώ σε ανάλογα επίπεδα κινείται και το over 2,5 γκολ.

Περιμένοντας την βραδιά να έχει «ασπρόμαυρο» φόντο και αξιοποιώντας τα προσφερόμενα combo bets, σε απόδοση 2.00 βρίσκουμε το 1 & anytime scorer Νέλσον Ολιβέιρα. Στο 2.65 κοστολογείται η πολλαπλή επιλογή σκορ 1-0, 2-0, 3-0 που δίνει πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 3.80 το 2-1, 3-1, 4-1 για κάποιον που περιμένει γκολ εκατέρωθεν.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης γκολ, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά), να δημιουργήσει την δική του αγορά μέσω του bet request και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχήματων (ομάδων και παικτών).

Comments

Trending