Advertorial

Επιστροφή στις νίκες με γκολ και θέαμα!

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις επιτυχίες!

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα στο Φάληρο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (Σάββατο 30/10, 19:30), για να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία της Super League Interwetten.

Το ματς με τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει την άμεση επιστροφή του στις νίκες, ει δυνατόν σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, γκολ και θέαμα μπροστά στον κόσμο του.

Ο Δικέφαλος φιλοξενεί στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 30/10, 19:30), ο οποίος προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα) και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, προκειμένου να διατηρηθεί στα (πολύ) ψηλά κλιμάκια της Super League Interwetten.

Στο 1,20 η νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Interwetten.gr, η οποία προσφέρει 148 ειδικά στοιχήματα για το τελευταίο παιχνίδι των Ασπρόμαυρων πριν από τον «τελικό πρωτιάς» με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League (Πέμπτη 04/11, 22:00).

Στο 2,40 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ στην Interwetten.gr, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει μια εμφατική νίκη, ώστε να επιστρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον… ίσιο δρόμο των επιτυχιών και εντός συνόρων.

Η Interwetten.gr προσφέρει σε απόδοση 2,20 να σημειωθούν πάνω από 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο 2,35 να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και τα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Comments

Trending