Advertorial

Για το «διπλό» εκτόξευσης στην Αθήνα!

To… ριπίτ στο “Απόστολος Νικολαϊδης” και το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ!

Published

on

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και κόντρα στον Παναθηναϊκό τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρηθεί στα (πολύ) ψηλά κλιμάκια της Super League Interwetten.

 Ο αγώνας με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League ανήκει πλέον στο παρελθόν και όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απαιτητική, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Κυριακή 07/11, 19:30)), στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

160 ειδικά στοιχήματα προσφέρει η Interwetten.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα, με το «διπλό» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στο Τριφύλλι να δίνεται στο (ελκυστικό) 2,50.

Τον Απρίλιο του 2018, και τότε με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στη Λεωφόρο με 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και ένα του Γεβγκένι Σάκχοφ.

Τώρα ψάχνει να κάνει «ριπίτ» στις μεγάλες νίκες στο συγκεκριμένο γήπεδο, προκειμένου να διατηρηθεί στα (πολύ) ψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας της Super League Interwetten, όπου και ανήκει.

Απόδοση 2,10 από την Interwetten.gr στο να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στον αγώνα, στο 3,10 να προηγείται ο ΠΑΟΚ στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Αθήνα.

Η Interwetten.gr προσφέρει απόδοση 11,00 σε νίκη του ΠΑΟΚ με ακριβές σκορ 2-1, στο 2,45 να πετύχει ο Δικέφαλος πάνω από ένα γκολ και στο 1,90 να σημειωθούν 2-3 γκολ στον τελευταίο χρονικά αγώνα της Super League Interwetten πριν από την διακοπή λόγω των αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Comments

Trending