Advertorial

Μισή ντουζίνα νίκες για να πάρει φόρα!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μόνο τη νίκη στην έδρα του Βόλου για να φορτσάρει ενόψει των δύο διαδοχικών ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με 0% γκανιότα το ματς από την Interwetten.gr, όπως και άλλα πέντε παιχνίδια.

Published

on

Το 0-0 στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ φρέναρε για λίγο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκοψε την φόρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχονταν από εφτά διαδοχικές νίκες, πέντε εκ των οποίων στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα του Βόλου (Κυριακή 23/01, 17:15), χωρίς να ξεχνάει ότι στον πρώτο γύρο υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 4-4 (!) στην Τούμπα, σε ένα ματς όπου είχε προηγηθεί με 4-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Αν τα καταφέρει, θα φτάσει τις έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, παίρνοντας την καλύτερη δυνατή ένεση ηθικού ενόψει της πιο «καυτής» εβδομάδας της σεζόν μέχρι τώρα, με δύο διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ (Κύπελλο) και Ολυμπιακό (Πρωτάθλημα).

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, μαζί με πάνω από 110 ειδικά στοιχήματα, με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets για όλα τα γούστα και τις επιλογές.

Στο 1,80 το «διπλό» του Δικεφάλου του Βορρά από την Interwetten.gr και στο 6,50 να ανοίξει το σκορ ο «καυτός» Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος μετράει αισίως δώδεκα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ.

Η Interwetten.gr προσφέρει και πολύ ελκυστικά συνδυαστικά στοιχήματα, όπως το να νικήσει ο ΠΑΟΚ, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά, ένας συνδυασμός με απόδοση 4,00.

Εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, η Interwetten.gr προσφέρει άλλα πέντε παιχνίδια με 0% γκανιότα για Κυριακή και Δευτέρα. Πρόκειται για τους εξής αγώνες: Αϊντχόφεν – Άγιαξ (Κυριακή 23/01, 15:30), Τσέλσι – Τότεναμ (23/01, 18:30), Μίλαν – Γιουβέντους (23/01, 21:45), Αλαβές – Μπαρτσελόνα (23/01, 22:00) και Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (Δευτέρα 24/01, 19:30).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Comments

Trending