Advertorial

Η ελληνική «αποικία» της Φορτούνα και οι ανατροπές!

Το BetMarket εντόπισε τις ευκαιρίες και σας στέλνει στο ταμείο!

Published

on

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχηματικό κουπόνι.

Πρώτη στάση στην Ολλανδία. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα, ειδικά σε ομάδες που «παλεύουν» για την σωτηρία τους. Ετσι δεν λένε; Μία απ’ αυτές είναι η Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία έχοντας τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία έκανε το… κόλπο γκρόσο που κατά την άποψή μου θα της χαρίσει μία θέση στην Eredivisie της επόμενης σεζόν.

Οι προσθήκες των ιδιαίτερα έμπειρων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, Σιόβα και Σάμαρη έπιασαν τόπο άμεσα, με την Φορτούνα να πετυχαίνει δύο ιδιαίτερα κομβικές νίκες. Δύο παιχνίδια με τους Ελληνες στο κέντρο της άμυνας, δύο «καθαρά δίχτυα» για πρώτη φορά την φετινή σεζόν για μία άμυνα που είχε δεχτεί 50 τέρματα σε 20 εμφανίσεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, με την Ελληνική αποικία να προσθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία που έλειπε στην ομάδα. Βλέπετε, αμφότεροι έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο και μόνο η παρουσία τους προσθέτει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στους παίκτες της.

Αν σ’ αυτά προσθέσουμε και το «βραχυκύκλωμα» (3 σερί ήττες – 7 συνολικά δίχως νίκη) της νεοφώτιστης και άνετης βαθμολογικά Καμπούρ, όπως και ο χρόνος που είχε για ξεκούραση μετά την αναβολή του αγώνα με την Σπάρτα Ροτ., το 3.60 στο «διπλό» εμπεριέχει (αν μη τι άλλο) στοιχηματική αξία.

Οι προσθήκες την ανέβασαν επίπεδο

Στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ είναι η πιο… φορμαρισμένη ομάδα μαζί με την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ. Τέσσερις σερί νίκες, ειδικά η τελευταία απέναντι στην Κόνιασπορ ήταν ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς λόγους. Μάλιστα, ήρθε με ανατροπή και δίχως 3 κομβικούς παίκτες της.

Σήμερα, ωστόσο, επιστρέφουν οι Οκάκα, Πίτζι και Τρεζεγκέ που με την εμπειρία και την ποιότητά τους την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Πλέον, η Μπασάκ μείωσε στους 3 την απόσταση από την 2η Κόνιασπορ και το Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη και με το μυαλό στο Κύπελλο συμπολίτισσα Φατίχ Καραγκουμρουκ.

Η φιλοξενούμενη μεσοβδόμαδα αγωνίζεται στην έδρα της Σίβασπορ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ένα θεσμός που είναι στις προτεραιότητές της και αποτελεί μία ιδανική συνθήκη για εμάς να ψάξουμε μία εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων. Το -1,5 χάντικαπ στο 2.85.

Παράδοση στα γκολ και τις ανατροπές

Στο Βέλγιο, το Μαλίν – Σερλκ Μπριζ είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που αξίζει της προσοχής μας. Εκ’ πρώτης όψεως μοιάζει για ένα «γεμάτο» παιχνίδι, καθώς αμφότερες αποτελούν ομάδες με επιθετικό dna.

Ειδικά η γηπεδούχος, η οποία διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις αλλά και τις χειρότερες άμυνες στο γκρουπ των μικρομεσαίων (θέσεις 5-18). Η Σερλκ Μπριζ πέτυχε τον στόχο της παραμονής και πλέον της άνοιξε η… όρεξη για τα πλέι οφ.

Από 5 διαδοχικά over η Μαλίν, μεγάλο το ποσοστό των over στα τελευταία εκτός της Σερλκ Μπριζ. Κάτι παραπάνω από δίκαιο το over στο 1.85. Σαφέστατα, μπορούμε να ψάξουμε και υψηλότερα line αν κρίνουμε από την παράδοση (το over3.5 στο 3.00).

Μιλώντας για παράδοση, ένα ξεψάχνισμα και γίνεται εύκολα αντιληπτή η… έφεση που έχουν στις ανατροπές. Τέσσερις στα οχτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Εδώ, που τα λέμε και αγωνιστικά δεν είναι δύσκολο να συμβεί για μία 5η την δεδομένη χρονική στιγμή.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Trixie Bet365:

26/2 – 15:00 – Μπασακσεχίρ – Φατίχ Κ.: 1 με -1,5 χάντικαπ (2.85)

26/2 – 19:30 – Μαλίν – Σερλκ Μπριζ: over3,5 (3.00)

26/2 – 22:00 – Καμπούρ – Φορτούνα Σιτάρντ: 2 (3.60)

Με 23 μονάδες στις δυάδες και 9 στην τριάδα

Μονά Stoiximan.gr:

26/2 – 19:30 – Μαλίν – Σερλκ Μπριζ: 2/1 (28.00) με 5 μονάδες

26/2 – 19:30 – Μαλίν – Σερλκ Μπριζ: 1/2 (29.00) με 5 μονάδες

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Comments

Trending