Advertorial

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει, ο Παναθηναϊκός δεν γλιτώνει!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοδοξεί, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του συλλόγου να κάνει δώρο στους φιλάθλους του και να πανηγυρίσει τη 2η σερί νίκη στα playoffs

Published

on

 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απέχει 9 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, όμως φέτος έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού και είναι διψασμένος για μια ακόμη νίκη στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοδοξεί, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του συλλόγου να κάνει δώρο στους φιλάθλους του και να πανηγυρίσει τη 2η σερί νίκη στα playoffs που σε συνδυασμό και με το Ολυμπιακό-ΑΕΚ δεν αποκλείεται να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου στα τέσσερα φετινά ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό μετρούν δύο εντυπωσιακές νίκες με μηδέν παθητικό (2-0 στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και 3-0 στη Super League), μια ισοπαλία (1-1 στο Κύπελλο) και μια ήττα στην Τούμπα (1-2) στο ματς του πρώτου γύρου.

Αναμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ λόγω ποιότητας κι έδρας δείχνει ικανός να κερδίσει για 3η φορά τους «πράσινους». Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση 2.40!

Περιμένουμε ότι ο Δικέφαλος θα αντλήσει ενέργεια από το κοινό του και θα μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι. Εξάλλου σε όλα τα φετινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να σταματήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ κι έχει δεχθεί γκολ. Μάλιστα, στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια ο Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ. Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί. Ο ΠΑΟΚ να σκοράρει το πρώτο γκολ στο ντέρμπι κοστολογείται σε απόδοση 1.90!

Μεσοεπιθετικά μπορεί να βγήκε νοκ-άουτ ο Νάρει, όμως ο φετινός killer του Παναθηναϊκού είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός στα 4 φετινά ματς κόντρα στο «τριφύλλι» έχει σκοράρει δύο φορές και έχει βρει τον τρόπο να νικάει τους «πράσινους» αμυντικούς. Anytime σκόρερ Νέλσον Ολιβέιρα σε απόδοση 3.60!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Comments

Trending