ΑΣ

Παρελθόν μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο

Η παίκτρια που οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά από την Α’ ΕΠΕΣΘ στην Α2 κατηγορία θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Published

on

Η Μαρία Κοτέογλου συνδύασε το όνομα της με την “αναγέννηση” του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού με τις εμφανίσεις της τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα του Δικεφάλου οδήγησε μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της τις “ασπρόμαυρες” στην Pre League.

Η έμπειρη ακραία στην πρώτη της σεζόν στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε το νταμπλ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ.

Στη δεύτερη χρονιά της στα “ασπρόμαυρα” ήταν εκ των κορυφαίων στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου του ΠΑΟΚ από την Α2 στην Pre League.

Η Κοτέογλου θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων στην οποία προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωαννίδης.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν το οποίο έχει έντονο “ασπρόμαυρο” παρελθόν, αφού θα συνεργαστεί με παίκτριες τις οποίες είχε και στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 που θα συμμετέχει.

Comments

Trending