ΑΣ

«Κομβικός αγώνας»

Ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο.

Published

on

Με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου που διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα (μηδέν παθητικό) έως τώρα στη σεζόν φιλοξενεί την αθηναϊκή ομάδα που έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την αναμέτρηση κομβική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αφού οι «ασπρόμαυρες» με νίκη… ξεφεύγουν αρκετά και από νωρίς στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κορυφή και τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο acpaok.gr:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύεται και από την δεύτερη θέση που καταλαμβάνει αυτή την στιγμή. Μια ομάδα που έχει ομοιογένεια, είναι πολύ συμπαγής και παρουσιάζει εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Ο αγώνας είναι κομβικός για το πρωτάθλημα. Περιμένω από τις παίκτριες μου να προσαρμοστούν στις άσχημες καιρικές συνθήκες, να βρουν τρόπους για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να φτάσουν στην νίκη. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για αυτές να αποδείξουν την ποιότητα τους απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο, που έχει σκοπό να τις αμφισβητήσει. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική τους απόδοση και προσωπικά επιθυμώ στη λήξη του να έχουν ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να αφιερώσουν την νίκη στην Νάση».

Comments

Trending