ΑΣ

Φιλική νίκη για… Α1! (vid)

Τι και αν τους χωρίζουν δύο κατηγορίες; Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Αιάντα Ευόσμου ο οποίος αγωνίζεται στην Α1 και επικράτησε με 3-2 σετ σε ένα συναρπαστικό φιλικό παιχνίδι.

Published

on

Έτσι, ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με δύο νίκες την παρουσία του στο τουρνουά του Καμπανιακού, αφού το Σάββατο επικράτησε με 3-0 του οικοδεσπότη, ενώ την Κυριακή με 3-2 του Αιάντα Ευόσμου.

Οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου, παρά το γεγονός ότι έδωσαν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους έδειξαν θετικά στοιχεία, ωστόσο η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί με τον προπονητή του Δικεφάλου να έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει την περαιτέρω αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στα επόμενα τουρνουά.

Στο “καθαρά” αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρώτο σετ με 25-20, με τον Αίαντα να απαντάει με την κατάκτηση των επόμενων δύο σετ με 23-25 και 10-25.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου που φέτος θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία αντέδρασαν και κοίταξαν στα μάτια τις αντίπαλες τους και έκαναν την ανατροπή, αρχικά ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ με 25-15 και εν συνεχεία κατακτώντας το ται-μπρέικ με 16-14.

Στο γήπεδο έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Αμοιρίδης, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας κ. Γιώργο Χατζηβασιλειάδη.

Δείτε τον “χρυσό” πόντο του ΠΑΟΚ, μέσα από το βίντεο της σελίδας ΠΑΟΚ Βόλλεϊ Γυναικών στο Facebook.

Comments

Trending