ΑΣ

«Ακόμη μεγαλύτερα πράγματα…»

Τα τμήματα πάλης του ΠΑΟΚ «σάρωσαν» στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά κόντρα και στα προβλήματα που υπάρχουν.

Published

on

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει την κατάκτηση δύο πανελληνίων πρωταθλημάτων σε άνδρες και εφήβους και τους παμπαίδες να κατακτούν τη δεύτερη θέση.

Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο τμήμα πάλης του ΑΣ ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι στόχος των ιθυνόντων είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα, που παράλληλα θα “κυνηγήσει” επιτυχίες και σε διεθνές επίπεδο.

Άλλωστε, ο Δικέφαλος και οι αθλητές του εκπροσώπησαν τη φετινή σεζόν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων στο Ιράν.

Ο έφορος του τμήματος κ. Χάρης Μάλλιος με ανάρτηση του στο Facebook έκανε τον απολογισμό της επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς, ευχαριστώντας τον κ. Αμοιρίδη για την πολύτιμη συνεισφορά του στο τμήμα, αλλά και όλους τους αθλητές που δίνουν τα πάντα για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε και ο ίδιος για μία ακόμη φορά, το “αγκάθι” του τμήματος αποτελεί το θέμα των προπονητικών – γηπεδικών εγκαταστάσεων, που αν λυθεί, ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να κάνει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα!

Comments

Trending