ΑΣ

Ένταση για… Ελληνικός Χρυσός

Το αίτημα των μελών και η απάντηση Κατσαρή

Published

on

Το PAOK24 σας ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει στην Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, εκεί όπου πριν λίγο προέκυψε ένταση και διαφωνίες για πιθανή χορηγία από την Ελληνικός Χρυσός.

Πιο συγκεκριμένα κάποια μέλη ζήτησαν να μην υπάρξει στο μέλλον καμία συμφωνία, κανενός τμήματος με την εταιρία Ελληνικός Χρυσός, κάτι που έγινε πριν δύο χρόνια με το βόλει.

Τα μέλη του ΑΣ, ζήτησαν να δεσμευθεί ο Ανδρέου για το βόλεϊ και ο Κατσαρής για τον ΑΣ ότι δεν θα διαπραγματευτούν καμία πιθανή χορηγία με την συγκεκριμένη εταιρία.

Ο Θανάσης Κατσαρής απάντησε και είπε ότι εφόσον υπάρξει στο μέλλον τέτοια χορηγία ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να την αποδεχθεί. “Με τον ΠΑΟΚ είμαστε, ούτε πολιτικά παιχνίδια παίζουμε, ούτε σε πολιτικά παιχνίδια συμμετέχουμε. Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ επιδιώκουμε. Οι μισοί σύνδεσμοι είναι με τον Ελληνικό Χρυσό και οι άλλοι μισοί εναντίον”, είπε ο πρόεδρος και συμπλήρωσε: “Δεν με νοιάζει αν είναι ο χρυσός, ο χαλκός ή τα σιτάρια. Εγώ βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα».

Συνεχίζοντας ο Θανάσης Κατσαρής, ανέφερε για το θέμα: «Σήμερα δεν υπάρχει καμία δέσμευση για χορηγία με την Ελληνικός Χρυσός. Το τι κάνει ο Ελληνικός Χρυσός αφορά την κοινωνία. Τότε γιατί να πάρουμε το Στοίχημα ή το Καζίνο ως χορηγούς. Ο τζόγος δεν κλείνει σπίτια; Και όμως, σήμερα ο ΟΠΑΠ και οι στοιχηματικές εταιρίες είναι κύριοι χορηγοί στον ελληνικό αθλητισμό» σχολίασε.

Η συζήτηση για το θέμα ολοκληρώθηκε κάπως έτσι χωρίς να παρθεί συγκεκριμένη δεσμευτική απόφαση.

Comments

Trending