ΑΣ

«Οι ομάδες δεν στήνονται με επικοινωνιακά τρικ»

Το προηγούμενο διάστημα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ "άκουσε" πολλά από φίλους του Δικεφάλου, για τη "μετακόμιση" των Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου, Χαμαλίδου, Ελένη Γιάννου και Τσαυταρίδου στον Άρη.

Published

on

Σήμερα όμως, η γυναικεία ομάδα έδωσε μία πρώτης τάξεως “απάντηση” έχοντας απέναντι τις επίδοξες πρωταθλήτριες, υποχρεώνοντας τον Άρη στην πρώτη του φετινή ήττα και μάλιστα εντός έδρας (1-3).

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έγραψε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του: “Με τη σημερινή του άνετη επικράτηση, ο Δικέφαλος απέδειξε ότι έχει μία Διοίκηση, η οποία στηρίζει το τμήμα και μοναδικός της σκοπός είναι η διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στο χώρο του γυναικείου ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς προσωπολατρείες. Άλλωστε, οι ομάδες δε στήνονται με επικοινωνιακά τρικ και αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει πολύ καλά…

Για τους «ανησυχούντες», η σημαία του ΠΑΟΚ είναι μία, ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος Αετός. Δίπλα στα κορίτσια στάθηκαν φίλοι του Συλλόγου από την περιοχή, οι οποίοι μετέτρεψαν το γήπεδο σε «έδρα» της ομάδας”. 

Comments

Trending