ΑΣ

Πήρε θέση ο ΠΑΟΚ στη νέα… γκρίνια της Γλυφάδας

Και πάλι δεν είναι ευχαριστημένη η αθηναϊκή ομάδα.

Published

on

Οι άνθρωποι της Γλυφάδας έκαναν τα πάντα προκειμένου να οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ που δεν είχε διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη για την 19η αγωνιστική, αφού δεν προσήλθε ποτέ στο γήπεδο η αθηναϊκή ομάδα, όμως τώρα που έγινε αυτό εκφράζουν νέα παράπονα!

Και αυτό γιατί, αρχικά το παιχνίδι ορίστηκε για τις 17:00, όμως μετά από αίτημα του ΠΑΟΚ το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΠΟ η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Όμως ούτε με αυτό είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της Γλυφάδας, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να παίρνει θέση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Morris, απαξιούν και να απαντήσουν στην ανάρτηση του σωματείου ΑΕ Οδυσσέα Γλυφάδας και στα όσα συκοφαντικά αναφέρει μέσα, τα οποία στερούνται κάθε σοβαρότητας, και με τα οποία χρεώνει στο σωματείο μας, προσπάθεια επηρεασμού για τον ορισμό του αγώνα ΠΑΟΚ-Οδυσσέας Γλυφάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήβριας, το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 19:00.

Το σωματείο του ΠΑΟΚ, το οποίο έχοντας λήξει το πρωτάθλημα, έχει δώσει άδεια στις αθλήτριες του, και τις επιστρέφει για να δώσει έναν αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα, τον οποίο αναζητεί μανιωδώς το σωματείο της Γλυφάδας, δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση, ο ευνοημένος της υπόθεσης.

Υ.Γ.: Φωνάζει ο «κλέφτης», για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Comments

Trending