Connect with us

ΑΣ

«Δικό μας το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ παραχώρησε η Κωνσταντίνα Στράνζαλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι… ασπρόμαυρο!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Δικό μας το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά, η 19χρονη μέσος δήλωσε: 

Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και την κυριαρχία στην Ελλάδα: «Η πορεία μας στην Ευρώπη προσωπικά μου αφήνει μία πικρία γιατί δεν μπόρεσα να αγωνιστώ λόγω ενός τραυματισμού που με ταλαιπώρησε τέσσερις μήνες. Γνωρίζαμε ότι τύχαμε μία δύσκολη κλήρωση και έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση. Παρόλα αυτά αιφνιδιαστήκαμε από την δυναμικότητα των αντιπάλων. Κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις στο δεύτερο και τρίτο παιχνίδι και το γεγονός ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον κάποιο βαθμό.

Όσον αφορά την Ελλάδα η κυριαρχία του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη εδώ και χρόνια. Έχουμε ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο των προπονήσεων έτσι ώστε να μπορούμε να γινόμαστε καλύτερες και να δείχνουμε κάθε χρόνο όλο και καλύτερο πρόσωπο. Το πρωτάθλημα θεωρούμε αυτονόητο ότι είναι δικό μας».

Για το κλιμα στα αποδυτήρια:
«Είμαστε 25 διαφορετικές προσωπικότητες που η καθεμία έχει την ιδιαιτερότητα της. Ωστόσο έχουμε άριστη συνεργασία και ένα οικογενειακό κλίμα. Είμαστε δεμένες όλες μεταξύ μας, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε κάθε Κυριακή».

Για τις ευκαιρίες που δίνει ο ΠΑΟΚ σε νεαρές παίκτριες:
 «Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν έδινε ευκαιρίες σε νεαρές παίκτριες να εξελιχθούν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί είμαι μία από τις παίκτριες που προέρχομαι από τις ακαδημίες της ομάδας και έχω καταφέρει να πλαισιώσω και εγώ το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες όχι μόνο για τις παίκτριες αλλά και για την ίδια την ομάδα γιατί σε αυτές θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ στο μέλλον».

Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την προβολή που αρχίζει να παίρνει η ομάδα στα social media: «Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην χώρα μας δεν είναι επαγγελματικό αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποια πολύ σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη του. Ο ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου είναι μία ομάδα που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, χάρη φυσικά και στη βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη, και είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα. Τα social media μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην ανάπτυξη του και χαιρόμαστε που και η δική μας ομάδα άρχισε να αποκτά μεγαλύτερη προβολή μέσα από αυτά».

Οι ευχές της για το νέο έτος: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και το 2020 να είναι μια χρόνια μόνο με ευχάριστα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η αποτίμηση του πρώτου αγώνα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των plaoyoffs της Handball Premier.

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, για να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Σίγουρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θα ψάξει αντίδραση στη Μίκρα

Ήττα του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επηρεασμένη και από την περιπέτεια που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες με τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης σε αρκετούς παίκτες, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 31-23 στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελικά σειρά των playoffs της Handball Premier.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα των «ασπρόμαυρων» το σαββατοκύριακο 18, 19/5.

Το σύνολο του Στ. Σεϊρεκίδη καλείται να απαντήσει και να ισοφαρίσει, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε τρίτο ματς και πάλι στην έδρα της ΑΕΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και άρχισαν να χτίζουν μια υπέρ τους διαφορά που τους οδήγησε μπροστά με 16-11 στην ανάπαυλα.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει στο σκορ, αλλά να μην μπορεί να επιστρέψει με αξιώσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 31-23.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 8-6, 10-7, 13-9, 16-11 (ημχ), 19-14 21-17, 22-17, 25-20, 26-21, 31-23

ΑΕΚ (Μπουζόν): Αραμπατζής 1, Τικ 3, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος, Τέπερ, Ηλιόπουλος, Τόμε, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 3, Άρσιτς, Μπελασέν 5, Σόκολιτς, Μίλερ 5, Λέμος 3, Κεδέρης.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ελευθεριάδης, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Παπάζογλου Θ., Κουκμίσης Κ. 3, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 1, Μαρίνος, Κουκμίσης Ν. 6, Μπάτζιος 2, Καλόμοιρος 5, Δάιος, Ρανσάνς 2, Τζωρτζίνης 4.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 5/5-3/4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

26-21 στο 55'

25-20 στο 50'

22-18 στο 45'

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ