Connect with us

ΑΣ

«Νυστέρι» σε Μανθογιάννη (pic)

Ο Σταύρος Μανθογιάννης ήταν ο μεγάλος άτυχος της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Νυστέρι» σε Μανθογιάννη (pic)

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της ομάδας, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εγχείρηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ο Μανθογιάννης χειρουργήθηκε επιτυχημένα και ο Α.Σ., του ευχήθηκε για ταχεία ανάρρωση, μέσω social media.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#GetWellSoonStavro Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Σταύρου Μανθογιάννη για την αποκατάσταση του τραυματισμού του! Περαστικά Σταύρο! #ACPAOK #PAOK #Waterpolo #BuildOurLegacy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK Athletic Club / ΠΑΟΚ (@acpaok) στις 29 Δεκ, 2019 στις 7:40 πμ PST

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο:

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κράτησε το αήττητο και το σηκώνει σπίτι του (vids)

Έμεινε στο 1-1 ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παράταση στη στέψη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Α' Εθνικής.

Ο Δικέφαλος με 23 παιχνίδια παραμένει στην κορυφή έχοντας πλέον 65 βαθμούς, ενώ οι πράσινες με 24 παιχνίδια φτάνουν στους 54 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ΟΦΗ (53) που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Πλέον, οι «ασπρόμαυρες» θα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 11/5 που θα γίνει στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 18ης αγωνιστικής.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, αλλά και την πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα. Στο 27' η Βαρδαλή πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με την αρχηγό του Δικεφάλου να μην πιάνει καλά το σουτ.

Στο 30' οι «ασπρόμαυρες» δεν πίεσαν σωστά την κυκλοφορία των γηπεδούχων, με τη Σπυριδωνίδου να μπαίνει μέσα στην περιοχή και τη Νόιχαους να την ανατρέπει. Την εκτέλεση ανέλαβε η παίκτρια που κέρδισε το πέναλτι, ευστοχώντας για το 1-0.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός με την Μήτκου στο 47', αλλά η προσπάθεια της πέρασε άουτ.
Στο 53' η Βαρδαλή κέρδισε έμμεσο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Η Μήτκου έστρωσε στη Χαλατσογιάννη που με «κεραυνό» έκανε το 1-1.

</

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, με μεγαλύτερη τη φάση που συνέβη στο 80' για τον ΠΑΟΚ. Η Γιαννακά πέρασε δύο παίκτριες μπήκε στην περιοχή και έστρωσε στην Αργυρίου που από πλεονεκτική θέση σούταρε. αλλά η μπάλα κόντραρε σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, με το κόρνερ στη συνέχεια να περνάει ανεκμετάλλευτο.

Τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου (82' Κατσάνου), Γκούνη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη (60' Στράντζαλη), Βαρδαλή (68' Αργυρίου), Μήτκου, Γιαννακά, Μήτκου, Παπαδοπούλου (82' Τζούρτζεβιτς).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ