ΑΣ

Ήττα στην πρεμιέρα

Σε ένα ματς για «γερά νεύρα» ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 7-6 στην πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών από την Γλυφάδα.

Published

on

Ο Δικέφαλος «πάλεψε» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Γλυφάδας, όμως δεν απέφυγε την ήττα στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Οι άμυνες και οι άστοχες επιλογές στις επιθέσεις των δύο ομάδων κυριάρχησαν στο ξεκίνημα με τον Καλαϊτζή να ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ, αλλά την Γλυφάδα να ισοφαρίζει με τον Μπραϊμη σε 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Ανάλογη η εικόνα του παιχνιδιού και στη δεύτερη περίοδο με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα, αλλά τον Μπλάζεβιτς να ισοφαρίζει για τον ΠΑΟΚ σε 2-2 σκορ που δεν άλλαξε ως το τέλος της ανάπαυλας.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Γλυφάδα κατάφερε να «ξεφύγει» με δύο γκολ (5-3), με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 5-4 με την εκπνοή με γκολ του Παπάκου.

Δραματική ήταν η εξέλιξη του αγώνα και στην τελευταία περίοδο με τους γηπεδούχους να κάνουν το 6-4 με τον Μπραίμη και τον Μπλάζεβιτς με ωραία ενέργεια να ρίχνει τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (6-5) τρία λεπτά πριν το τέλος.

Ο Περόπουλος έβαλε ξανά μπροστά με δύο τέρματα τη Γλυφάδα, με τον Προσινκλή Ν. να μειώνει σε 7-6, 42” πριν το φινάλε. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Αθήνα, όμως το σουτ του Μπλάζεβιτς αποκρούστηκε από τον Γαβαλά στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών πριν από 20 χρόνια.

Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Ποσειδώνιο τον Παναθηναϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 3-2, 2-2.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ., Τρας Κ., Περόπουλος 1, Μπραΐμης 2, Τρας Μ., Χατζηγούλας 1, Μανιουδάκης, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς, Προσινικλής Ν. 1, Μουστεράκης, Βοζίκης, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Αντιβαλίδης, Νικολαΐδης Ι.

Comments

Trending