ΑΣ

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 16.00 στο κλειστό της Μίκρας, η είσοδος για τον κόσμο είναι ελεύθερη και Κυριακίδου και Κωνσταντινίδου, έκαναν το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ που έχει 11/11 νίκες και 31 βαθμούς, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με που έχει 30 βαθμούς κι έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο στην Αθήνα και η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική, καθώς με νίκη σήμερα, τα κορίτσια της ομάδας «αγκαλιάζουν» την άνοδο στην Α1.

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι βαθμολογικά ο βασικός μας αντίπαλος. Περιμένουμε το παιχνίδι να είναι δυσκολότερο από αυτό του πρώτου γύρου, αλλά εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες γι’ αυτό. Εγώ που έζησα πέρυσι στον τελικό ανόδου το συναίσθημα της υποστήριξης του απίστευτου Λαού του ΠΑΟΚ, έχω να πω ότι ο φίλαθλος κόσμος μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον έβδομο παίκτη μας. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, βολεϊκό και μη, να δώσουν το «παρών» και να ενισχύσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους» είπε η Εύη Κυριακίδου.

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς, ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ειδικά μετά το προηγούμενο παιχνίδι, που δεν ήμασταν τόσο δυνατές όσο θα έπρεπε. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα παιχνίδι που θα κριθούν πολλά και ελπίζουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά τη νίκη! Μέσα σε όλο αυτό, βέβαια, χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου, θέλουμε να δούμε τη Μίκρα γεμάτη» ανέφερε από την πλευρά της, η Έλενα Κωνσταντινίδου.

Comments

Trending