ΑΣ

Έτοιμος να παλέψει

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ φιλοξενεί το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:30 (Εθν. Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης) τον Ολυμπιακό στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των playoffs του πρωταθλήματος.

Published

on

Η αναμέτρηση διεξάγεται 48 ώρες, μετά το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στον Πειραιά και στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16-6 εκμεταλλευόμενος το επιθετικό του ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού ο ΠΑΟΚ έχοντας σε καλή ημέρα τον Φ. Καραμπέτσο είχε καταφέρει να κρατήσει χαμηλά το σκορ στο πρώτο μέρος.

Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες κάτι που σημαίνει ότι αν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει σήμερα τότε θα υπάρξει και τρίτος αγώνας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πάει στους τελικούς.

Στην τελευταία περίπτωση, ο Δικέφαλος θα πάει με μειονέκτημα έδρας να αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας (η σειρά είναι στο 1-0 και το δεύτερο ματς γίνεται στις 19:30) για τις θέσεις 3-4.

Οι άνθρωποι του τμήματος ευελπιστούν ότι όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και σε αυτό με τον Ολυμπιακό ο κόσμος θα δώσει το παρών και θα βοηθήσει τους παίκτες του Πάνου Βέργου στο δύσκολο έργο που έχουν.

Comments

Trending