ΑΣ

Τρία μετάλλια στην Αθήνα

Με 3 μετάλλια, 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ από τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας, οι οποίες διεξήχθησαν στις στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Published

on


 

Τα αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν ήταν: Ατομική χρονομέτρηση, Αγώνας 4 Χ cross, Αντοχή και δεξιοτεχνία

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις τριακόσιες από 42 σωματεία απ΄ όλη την Ελλάδα, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και οι θέσεις των αθλητών κρίθηκαν ακόμα και στα χιλιοστά του δευτερολέπτου.  

Στην κατηγορία Μίνι Μικρά Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα 4 CROSS αναδείχθηκε ο Μαλούσης Αθανάσιος ενώ την 12η θέση κατέκτησε ο  Ράπτης Βασίλης.  

Στην ατομική χρονομέτρηση η Δήμητρα Τάτλη στην κατηγορία Πανκορασίδων  κατέκτησε την  2η θέση     και στο αγώνισμα της αντοχής την 6η θέση.

Επίσης στην ατομική χρονομέτρηση στα Μίνι Μικρά ο Μαλούσης Θανάσης κατέκτησε την 3η θέση αφού η διαφορά κρίθηκε στα χιλιοστά ενώ ο Ράπτης Βασίλης κατέλαβε την 10η θέση και η Δέσποινα Τουρλή την 14η θέση.

Στα Μίνι Μεγάλα κατέλαβαν οι αθλητές  Ράπτης Γιώργος  28η θέση, Παντράκης Γιάννης  33η θέση , Κυριακίδης Ορέστης 43η θέση και Διδασκάλου Γιώργος  44η θέση.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων οι  4 αθλητές του  ΠΑΟΚ κατάφεραν την πρόκριση για το αγώνισμα αντοχής και στην ατομική χρονομέτρηση κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις Καπίνας Μόδεστος 34η,Λεκοβίτσης  Οδυσσέας 39η , Νικολαίδης Νίκος  45η  και Ντελόπουλος Κυριάκος  49η .

Στην δεξιοτεχνία Μίνι Μικρά  7η θέση Μαλούσης Θανάσης  και  17η θέση Ράπτης Βασίλης.

Μίνι Μεγάλα 8η θέση Κυριακίδης Ορέστης ,19η θέση  Διδασκάλου Γιώργος , 22η θέση  Ράπτης Γιώργος και 31η θέση Παντράκης Γιάννης .

Comments

Trending